Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Enchantimals Karina Koala a Dab

Zobraziť katalóg
Enchantimals Karina Koala a Dab
Herná sada – výška 21.5cm, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAif6387e Produktové číslo:  ASRT0887961591620

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Enchantimals Karina Koala a Dab Predaj skončil

Enchantimals Karina Koala a Dab

Enchantimals sú bábiky z rozprávkovej ríše. Všetky tieto postavičky milujú zvieratká a starostlivosť o ne je pre Enchantimals všetkým. Každá z nich má svojho obľúbenca, s ktorým má vždy veľa spoločného. Nielen vlastnosti, ale dokonca aj vzhľad. Bábika Enchantimals Karina Koala má nadovšetko rada svoju kamarátku, koalu Dab. Rovnako ako Dab, aj Karina Koala rada nosí pestré farby a obe tak spolu dokonale ladia, nech sú kdekoľvek. S figúrkami Enchantimals Karina Koala a Dab môžete začať zbierať celú kolekciu a hrať sa so všetkými roztomilými milovníkmi zvierat.

Kľúčové vlastnosti bábiky Enchantimals Karina koala a Dab

  • Farby bábiky Enchantimals Karina Koala a koaly Dab sú perfektne zladené
  • Bábiky podporujú fantáziu a lásku k prírode
  • Herná súprava Karina Koala a Dab je súčasťou série Enchantimals
  • Môžete nazbierať všetky bábiky
  • Veľkosť bábiky je 21,5 cm
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Bábiky Enchantimals a ich zvieratká k sebe ladia

Bábika Enchantimals Karina Koala si na svojom oblečení dala záležať. Nosí pestré šaty s kvetinovým motívom a v červených vlasoch má rovnaký žltý kvietok, ako jej Koalia priateľka. Na nohách má ružové topánky s motívom koaly. Všetko dopĺňajú uši a nos – rovnaké, aké má aj koala Gab.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky bábiky Enchantimals

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Enchantimals Karina Koala a Dab Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Enchantimals Karina Koala a Dab. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Enchantimals Karina Koala und Dab. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Enchantimals Karina Koala und Dab. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Karma Koala és Dab varázslók.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií