Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Špionážne oko Epline SpyX

Zobraziť katalóg
Špionážne oko Epline SpyX
Herná sada – pre skutočných špiónov
Kód:  HRAa10383 Produktové číslo:  840685101247

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Špionážne oko Epline SpyX Predaj skončil

Špionážne oko Epline SpyX

Hľadáte perfektný darček pre dieťa alebo pre dobrodružnejšie dievča? Počuli ste už od svojich detí vetu: ,,Hráme tajných agentov?" Potešte ich s funkčným vybavením malého špióna Epline SpyX. Špionážne oko je vynikajúcou pomôckou, ak potrebujete preskúmať okolie aj v tme. Je na batérie, takže je funkčné a tým ponúka viac priestoru pre dobrodružstvo. Môže zabaviť vaše deti na dlhú dobu. Teraz sa vaše deti môžu cítiť ako skutoční špióni a možno už od nich nikdy nebudete počuť, že sa boja tmy.

Požiadavka na batérie:
2× LR44 (súčasť balenia)

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
2 cm Hotovo!
Šírka
6 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Dĺžka/hĺbka
2 cm Hotovo!
Šírka
6 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Špionážne oko Epline SpyX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epline SpyX špiónovo oko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielset Epline SpyX Auge des Spions. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielset Epline SpyX Auge des Spions. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Epline SpyX Kém szem.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií