Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Filly Mermaids v krabičke

Zobraziť katalóg
Filly Mermaids v krabičke
Figúrka – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  ZI146 Produktové číslo:  8595582216397
Filly Mermaids v krabičke Predaj skončil

Filly Mermaids v krabičke

Filly Mermaids sú krásne koníky, ktoré majú namiesto chvosta plutvy ako morské panny. Každý z koníčkov má na svojej čelenke krásny krištáľ. Kovová krabička v jedinečnom dizajne je ideálnym miestom na ich skladovanie. Využiť ju však môžeš aj ako štýlovú šperkovnicu. V balení okrem krabičky nájdeš aj exkluzívneho koníčka, zberateľskú kartičku, letáčik a vrecko na prenášanie koníčka. Ponor sa do príbehov Filly Mermaids, zbieraj figúrky a užívaj si jedinečnú zábavu.

Parametre a špecifikácia:

Balenie obsahuje:
1× kovová krabička
1× koníček
1× letáčik
1× zberateľská kartička

Určené pre:
Deti od 3 rokov

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Filly Mermaids v krabičke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Filly Mermaids v krabičce. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Filly Mermaids in einer Büchse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Filly Mermaids in einer Büchse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Filly sellő póni dobozkában.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií