Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

FIMO Professional 8001 - magenta

Zobraziť katalóg
FIMO Professional 8001 - magenta
Modelovacia hmota – 350 g
Kód:  HRAa2667 Produktové číslo:  4007817801024

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FIMO Professional 8001 - magenta Predaj skončil

FIMO Professional 8001 - magenta

FIMO je veľmi kvalitná modelovacia hmota podobná moduritu. Umožňuje vytvárať najrôznejšie predmety, ozdoby a dekorácie. Práca s ňou je veľmi ľahká - po krátkom ručnom miesení sa stáva mäkkou a poddajnou. Po vytvorení vami zvoleného motívu je možné vypiecť výrobok v rúre alebo ho variť vo vode. K dispozícii sú tiež FIMO laky na záverečnú úpravu. Možnosti, ktoré vám FIMO dáva, sú takmer nevyčerpateľné. Prebuďte v sebe kreativitu a tvorte.

Produktový rad FIMO Professional 8001 predstavuje edíciu, ktorá bola plne prispôsobená potrebám umelcov a profesionálnych tvorcov. Ide o plastelínu výrazne tuhšiu ako FIMO soft alebo FIMO Kids, napriek tomu však predovšetkým vďaka optimalizovanému dávkovaniu pigmentov zaisťuje lepšie výsledky pri miešaní. Zamilujete si tiež vysokú stálosť tvaru a objemu výsledného produktu.

Balenie plastelíny FIMO Professional 8001 sa dodáva v uzatvárateľnom balení, čo uľahčuje skladovanie a rovnako chráni hmotu pred prachom a špinou. Hmotu je možné vytvrdiť pečením v rúre po dobu 30 minút pri 110 °C.

Hlavné prednosti:

  • Špeciálne určená pre umelcov a profesionálnych tvorcov
  • Optimalizované dávkovanie pigmentov pre perfektné miešanie
  • Vysoká stálosť tvaru a objemu
  • Výrazne tuhšia než FIMO soft a FIMO kids

Farba:
Magenta

Hmotnosť:
350 g

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FIMO Professional 8001 - magenta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIMO Professional 8001 - magenta.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií