Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Fisher-Price masážna dečka baby bunny

Zobraziť katalóg
Fisher-Price masážna dečka baby bunny
Hračka pre najmenších pre chlapcov aj dievčatá, vhodné od narodenia
Kód:  HRAb1655 Produktové číslo:  0887961809428

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fisher-Price masážna dečka baby bunny Predaj skončil

Fisher-Price masážna dečka baby bunny

Bábätká milujú masáže. Učia sa tak spoznávať svoje telo a užívajú si dotyky rodičov. Aby si masáž čo najviac užili potrebujú sa cítiť pohodlne a byť v teple. S tým vám pomôže masážna dečka Fisher-price. Dečka obsahuje mäkkú podložku, na ktorú dieťa položíte. Podložka je úplne umývateľná, ľahko sa umyje od olejčeka alebo prípadnej nehody. Aby nechladila je potiahnutá príjemným poťahom, ktorý ľahko zložíte a vyperiete. Dečka Fisher-price myslí aj na masáž chrbátika, a tak obsahuje vankúšik pod bruško, ktorý bábätko príjemne podopiera počas masáže. A keď nebudete vedieť, ako vášho drobčeka masírovať? Brožúra, ktorá je súčasťou balenia, vám s tým pomôže. 

Kľúčové vlastnosti masážnej dečky baby bunny Fisher-price

  • Určená pre chlapcov aj dievčatá
  • Masážna dečka baby bunny zaručuje pohodlie vášho drobčeka počas masáže
  • Obsahuje mäkkú vinylovú podložku v príjemnom poťahu
  • Podložka sa ľahko umýva
  • Súčasťou dečky Fisher-price baby bunny je aj vankúšik pod bruško
  • S masážou vám pomôže praktická príručka

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre novorodencov
» Všetky hračky pre deti od 3 mesiacov

Bábätká a všetko okolo, chcete si prečítať viac? Ako naučiť dieťa smrkať | Tehotenská jóga | Čo so sebou do pôrodnice | Čo jesť a nejesť v tehotenstve | Baby shower: Oslava narodenia bábätka | Ako spoznať tehotenstvo | Ako naučiť dieťa na nočník | Kedy a ako začať s príkrmami u bábätiek | Vitamíny a minerály v tehotenstve.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fisher-Price masážna dečka baby bunny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price Masážní dečka baby bunny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price Baby Bunny Massagedecke. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price Baby Bunny Massagedecke. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fisher-Price Baby Bunny masszázs takaró.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií