Fisher Price Mini kolotoč na kočík

Zobraziť katalóg
Fisher Price Mini kolotoč na kočík
4,5 4 hodnotení
Hračka na kočík alebo nad postieľku, odporúčaný vek od narodenia
Kód:  HRA189n Produktové číslo:  027084861631

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fisher Price Mini kolotoč na kočík Predaj skončil

Fisher Price Mini kolotoč na kočík

Mini kolotoč na kočárek Fisher Price díky spojovacímu kroužku snadno připevníte ke stříšce kočárku. Obsahuje dvě ramena se čtyřmi visícími zvířátky a lva uprostřed. Když dítě udeří do kolotoče, tak se spustí nádherná zvonkohra. Mini kolotoč na kočárek Fisher Price je vhodný pro děti již od narození.

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fisher Price Mini kolotoč na kočík Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher Price - Mini kolotoč na kočárek. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher Price Mini Kreisverkehr auf Kinderwagen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher Price Mini Kreisverkehr auf Kinderwagen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fisher Price - Mini kolotoč na kočárek.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií