Fisher-Price Žabka Nauč se měřit CZ

Zobraziť katalóg
Fisher-Price Žabka Nauč se měřit CZ
Didaktická hračka – vhodná pre deti od 3 do 6 rokov
Kód:  HRAjd0320 Produktové číslo:  0887961564648

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fisher-Price Žabka Nauč se měřit CZ Predaj skončil

Fisher-Price Žabka Nauč se měřit CZ

Malé deti potrebujú mať hračky, ktoré ich zabavia, ale zároveň ich budú po všetkých stránkach aj rozvíjať. Táto didaktická hračka Žabka „Nauč se měřit“ značky Fisher-Price je na tento účel ideálna – zábavnou formou povzbudzuje deti, aby poznávali svet okolo seba. Vďaka tomuto zvinovaciemu metru sa deti učia počítať, porovnávať dĺžky rôznych predmetov a učia sa používať frázy ako „kratšie ako“ a „je viac ako“. Žabka ich naviac povzbudzuje k meraniu rôznych predmetov, a aby sa snažili nájsť predmet s určenou dĺžkou. Zábavné učenie v češtine môže začať!

Kľúčové vlastnosti hračky Fisher-Price-Žabka „Nauč se měřit“ Cz

  • Didaktická hračka značky Fisher-Price
  • Žabka, ktorá hovorí v češtine
  • Výučba čísel, porovnávanie, meranie predmetov
  • Žabka povzbudzuje deti k hre a učeniu
  • Vhodné pre deti od 3 do 6 rokov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fisher-Price Žabka Nauč se měřit CZ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price Žabka Nauč se měřit CZ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Maßband für Kinder im Froschmotiv. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Maßband für Kinder im Froschmotiv. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Didaktikus játék Fisher-Price – a mértékek megtanulása.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií