Flush Force 5 ks + záchod

Zobraziť katalóg
Flush Force 5 ks + záchod
Figúrky vhodné pre chlapcov, výška figúrky: 7cm, vhodné od 5
Kód:  HRAif6748 Produktové číslo:  778988669303 Stránky výrobcu
Flush Force 5 ks + záchod Predaj skončil

Flush Force 5 ks + záchod

Buďte veľmi opatrní, z útrob kanalizácie vylieza Flush Force. Ide o novú radu zmutovaných zberateľských figúrok, ktoré spláchnete a potom vyberiete zo záchodu. Toto balenie Flush Force obsahuje jeden záchod a päť kusov príšeriek. Prvá zberateľská séria Flush Force obsahuje celkom 150 jedinečných mutantov. Farby a štýly vyhotovenia sa môžu líšiť. Vhodné pre deti od piatich rokov. 

Kľúčové vlastnosti Flush Force 5 figúrok + 1 záchod

  • 5 kusov zberateľských figúrok Flush Force
  • Voda v záchode sa zafarbí podľa vzácnosti figúrky
  • Súčasťou balenia je 1 záchod
  • Vhodné pre deti od 5 rokov

Spláchni a podľa farby poznaj novú príšerku

Chcete vedieť, ktorých mutantov máte vnútri? Naplňte nádržku záchodu vodou a zatrepte. Voda v záchode sa zafarbí a podľa farby spoznáte, či je príšerka bežná alebo veľmi vzácna. Ak sa voda zmení na zelenú, máte vzácny Clogger. Ak sa ale zmení na fialovú, máte super vzácneho Unflushable. Potom odstráňte ochrannú fóliu z dosky a prekvapenie, kto presne číha vnútri, bude odhalené. A dávajte si pozor, aby sa vás mutant nesnažil stiahnuť späť.

Obsah balenia:
5× zberateľská figúrka
1× záchod
1× príručka pre zberateľov
1× inštrukcie

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
5 rokov Hotovo!
Výška hračky
7 cm Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
5 rokov Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
7 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Flush Force 5 ks + záchod Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Flush Force 5 ks + záchod. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Flush Force 5 Stück + Toilette. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Flush Force 5 Stück + Toilette. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Flush Force 5 db + WC.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií