Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

FurReal Friends Hravý tigrík Tyler

Zobraziť katalóg
FurReal Friends Hravý tigrík Tyler
3,0 1 hodnotení
Plyšová hračka – odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAps0004 Produktové číslo:  5010993400119
FurReal Friends Hravý tigrík Tyler Predaj skončil

FurReal Friends Hravý tigrík Tyler


S interaktívnym plyšovým tigríkom Tylerom sa vaše ratolesti rozhodne nudiť nebudú. Táto plyšová hračka je nabitá funkciami a dokáže predviesť veľa skvelých kúskov – hýbe očami, ušami, chvostom, hlavou i zvyškom tela. Plyšový tigrík Tyler je mimoriadne roztomilý, takže sa určite čoskoro stane obľúbeným kamarátom vašich detí. Tigrík je veľmi príjemný na dotyk, a to vďaka jemnému plyšu.


Reve ako naozajstný tiger

Skúste na plyšového tigríka Tylera zarevať ako tiger a vy hneď uvidíte, ako tigrík odpovedá. Pritom to nie je všetko, tigrík Tyler dokáže vydať aj ďalšie zvuky porovnateľné so živým zvieratkom. Tigrík zíva, kýcha, mľaská, kňučí a keď sa mu niečo páči, zatvorí svoje krásne veľké oči a začne priasť, aby vám dal najavo svoju spokojnosť!


Hlavné prednosti FurReal Friends Hravého tigríka Tylera

  • Vhodné pre deti od 4 rokov
  • Zábavný a milý kamarát
  • Interaktívna plyšová hračka
  • Viac ako 100 senzorov po celom tele
  • Reaguje na zvuky a ďalšie podnety
  • Hýbe celým telom aj jeho jednotlivými časťami
  • Reve ako tiger
  • Dá sa vypnúť
  • Vyžaduje 4 ks 1,5 V batérií C, nie sú súčasťou balenia

Má aj svojho kamaráta na hranie

K tigríkovi Tylerovi zároveň dostanete jeho malého, žltého kuracieho kamaráta. Dajte ho Tylerovi do papuľky a sledujte, ako ho dokáže nežne prenášať.

Váš maznavý kamarát

Plyšový tigrík Tyler dokáže rozpoznať rôzne dotyky, a to vďaka viac ako 100 senzorom rozmiestneným po celom jeho tele. Pohlaďte ho po chrbte a tigrík sa prehne ako mačka, alebo ho držte v náručí a škrabkajte – uvidíte ako pekne vám zaspí!


 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry vecer dnes jsem objednala a zaplatila na alze tygrika a zatim mi nedosla zadna odpoved o zaplaceni.platila jsem pres ceskou sporitelnu.jak dlouho trva zpracovani.Lenka Zarická

Diskusia a poradňa k FurReal Friends Hravý tigrík Tyler
Príslušenstvo pre FurReal Friends Hravý tigrík Tyler Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FurReal Friends Hravý tygřík Tyler. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FurReal Friends Tyler, der Königstiger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FurReal Friends Tyler, der Königstiger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FurReal Friends tigriskölyök.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií