Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ganker bojový robot

Zobraziť katalóg
Ganker bojový robot
Robot – ovládaný aplikáciou v tablete alebo telefóne, rôzne funkcie, program sledovania zásahov, vhodný od 6 rokov
Kód:  HRAjd1477 Produktové číslo:  6970917340008

Ganker bojový robot

Bojový robot Ganker na prvý pohľad zaujme futuristickým dizajnom a precíznym spracovaním zdôrazňujúcim aj tie najmenšie detaily. Poteší všetkých chlapcov od 6 rokov, ktorí chcú trénovať umenie víťazstva v náročnom boji. Okrem mnohých ďalších funkcií ponúka aj program na sledovanie zásahov, vďaka čomu môžu mať všetky prebiehajúce akcie pod kontrolou. To všetko je možné vďaka jedinečnému servomotoru, ktorý Gankera poháňa. Bojový robot Ganker je môžné ovládať aplikáciou, ktorú stačí stiahnuť do smartfónu alebo tabletu, ktorý využíva OS iOS alebo Android. Potom si môžete jeho funkcie a ostatné upraviť podľa seba a svojich preferencií.

Kľúčové vlastnosti bojového robota Ganker

  • Bojový robot
  • Ovládaný smartfónom/tabletom
  • Rôzne funkcie
  • Program sledovania zásahov
  • Vhodný pre deti od 6 rokov
 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky produkty z kategórie programovanie pre deti
» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ganker bojový robot Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ganker bojový robot. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ganker Kampf-Roboter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ganker Kampf-Roboter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ganker harci robot.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií