Geomag Mechanics Gravity 330 pcs

Zobraziť katalóg
Geomag Mechanics Gravity 330 pcs
3,5 2 hodnotení
Stavebnica – 330 dielikov v balení, materiál plast, vhodná od 7 rokov
89,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  HRAif9843 Produktové číslo:  871772007760
Geomag Mechanics Gravity 330 pcs 89,90 € Momentálne nedostupné

Geomag Mechanics Gravity 330 pcs

Dokonalá hračka pre každé zvedavé dieťa! Stavebnica Geomag Mechanics Gravity 330 pcs Up & Down Circuit zaručí skvelú zábavu úplne kedykoľvek. Umožňuje zostavenie funkčných modelov fungujúcich na princípe magnetickej sily a s pomocou malých oceľových guličiek, ktoré zostavený model poháňa. Váš malý neposeda sa tak môže hrať s úplne pohyblivou hračkou aj bez elektriny alebo akýchkoľvek batérií. Stavebnica dokáže zábavnou formou vysvetliť základné fyzikálne princípy (ako je napr. gravitácia, magnetizmus, mechanika) a dieťa tak môže objavovať školskú látku hravou formou v praxi a nie len z učebnice.

Hlavné prednosti Geomag Mechanics Gravity 330 pcs Up & Down Circuit

  • Stavebnica obsahuje 330 dielikov
  • Umožňuje stavbu pohyblivých modelov guľkových dráh
  • Pomáha ľahko a rýchlo pochopiť základy magnetizmu a mechaniky
  • Rozvíja jemnú detskú motoriku, predstavivosť a kombinačné schopnosti
  • Vysoko kvalitné spracovanie v atraktívnom dizajne
  • Vhodné pre deti od 7 rokov

Pohyblivé modely, ktoré naučia

Rozšírené jedinečné magnetické konštrukčné stavebnice Geomag umožňujúce stavbu funkčných pohyblivých modelov. Deti jednoducho a rýchlo pochopia, že magnet má dva póly (severný/južný) a magnetické, mechanické alebo gravitačné pôsobenie sa dá dobre využiť na rozhýbanie vytvorených modelov. Vďaka klesaniu guličiek dole sa aktivuje výťah, ktorý iné guličky paralelne vyvezie hore, aby zábava mohla pokračovať.

Geomag – švajčiarska tradícia

Jedinečná švajčiarska konštrukčná stavebnica vyznačujúca sa jednoduchým stavebným systémom založeným primárne na princípe magnetizmu. Základnými stavebnými prvkami sú magnetické tyčinky a oceľové guľôčky potiahnuté bielym bronzom s priemerom 12,7 mm. Umožňuje vytvárať nepreberné množstvo rozmanitých tvarov, obrazcov a objektov. Hravou formou vás aj vaše deti uvedie do fascinujúceho sveta magnetizmu, fyzikálnych zákonov, chemických štruktúr, geometrických tvarov a architektúry. Podporuje tvorivosť, predstavivosť, jemnú motoriku a kombinačné schopnosti. Originálny Geomag je vyrábaný vo veľmi prísnych podmienkach s toleranciou len v radoch stotiny milimetra. Vyznačuje sa vynikajúcou odolnosťou proti opotrebeniu a absolútnou zdravotnou neškodnosťou potvrdenou mnohými atestmi aj certifikátmi. 

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre všetkých Hotovo!
Vhodné od
7 rokov Hotovo!
Počet dielikov
330 ks Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Téma
Iná téma Hotovo!

Čo musíte vedieť

Určenie
Pre všetkých Hotovo!
Vhodné od
7 rokov Hotovo!

Počet dielikov

Počet dielikov
330 ks Hotovo!

Stavebnice a puzzle

Materiál
Plast Hotovo!
Téma
Iná téma Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky stavebnice pre deti od 6 rokov
» Všetky geomag stavebnice
» Všetky plastové stavebnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Geomag Mechanics Gravity 330 pcs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Geomag Mechanics Gravity 330 pcs. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Geomag Mechanics Gravity - 330 Teile. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Geomag Mechanics Gravity - 330 Teile. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Geomag Mechanika Gravity 330 db.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií