Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Guličkové dráha 33 ks

Zobraziť katalóg
Guličkové dráha 33 ks
guličkové, 33ks, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa850 Produktové číslo:  4019359820708

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Guličkové dráha 33 ks

Kuličková dráha je zábavná skládací hračka, která rozvíjí kreativitu a obratnost vašeho dítěte. Bude se líbit dětem, které mají rády stavebnice a tvůrčí činnost. Dráha je vyvedena v pestrých barvách a obsahuje 33 dílků, které se dají libovolně složit. Vytvořte své vlastní bludiště, umístěte kuličky a sledujte, jak postupují. Pokud je vaše trať sestavená důmyslně a správně, dokutálí se kulička až do konce. Užijte si hru plnou fantazie a zábavy!

Parametry a specifikace:

Počet dílků:
33

Materiál:
Dřevo

Doporučený věk:
3+

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. 

Poznámka:
» Všetky náučné drevené hračky

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Guličkové dráha 33 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kuličková dráha 33 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kugelbahn 33 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kugelbahn 33 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ball pálya 33 db.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií