Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Hamleys Bábätko v prenosnej taške

Zobraziť katalóg
Hamleys Bábätko v prenosnej taške
5 1 hodnotení
Bábika – s príslušenstvom, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HAML0314 Produktové číslo:  5420019708974

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hamleys Bábätko v prenosnej taške Predaj skončil

Hamleys Bábätko v prenosnej taške

Takmer každé malé dievčatko sa rado hrá s bábikami. Avšak bábätko Calina s množstvom príslušenstva predčí všetky ich očakávania. Pre vašu princeznú sa stane najlepším spoločníkom. Oblečená je v pyžame s čiapočkou. So sebou si nesie všetky potrebné veci k pokojnému spánku. Bábika pri hre rozvíja u detí materský cit, empatiu aj starostlivosť o druhých. Vaša ratolesť sa už nebude báť zaspávať sama a jej noci budú pokojné a láskyplné. 

Kľúčové vlastnosti Hamleys interaktívnej bábiky Calina

  • Interaktívna Hamleys bábika Calin s množstvom doplnkov
  • Rozvíja u detí zručnosti, cit i predstavivosť
  • Bábika je pripravená na uloženie do postieľky
  • Batoliatko je balené v priehľadnom batôžku na zips
  • Bábika je v rovnakej kolekcii ponúkaná v modrom aj ružovom vyhotovení

Design spracovanie bábätka

Krásne spracovaná bábika sa pýši množstvom detailov. Mäkké telíčko a príjemne hebké pyžamko priamo nabáda k maznaniu. Dievčatká jej s veľkou starostlivosťou budú dávať napiť z fľaštičky, najesť príborom z misky, podávať cumlík aj tlačiť k sebe spolu s mäkkým medvedíkom. Bábätko pri uložení pomaly zavrie oči a nechá si snívať tie najkrajšie sny.

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, miminko je k dispozici v jaké barvě? V popisu není uvedeno, zda se jedná o chlapečka nebo holčičku, ale ve fotkách jsou obě varianty.

Diskusia a poradňa k Hamleys Bábätko v prenosnej taške
Príslušenstvo pre Hamleys Bábätko v prenosnej taške Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hamleys Miminko v přenosné tašce. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hamleys Miminko v přenosné tašce. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hamleys Miminko v přenosné tašce. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hamleys baba hordozható táskában.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií