Hatchimals Draggles fialová

Zobraziť katalóg
Hatchimals Draggles fialová
5 3 hodnotení
Interaktívna hračka – vhodná pre deti od 5 rokov, plyšová
Kód:  HRAjd0073 Produktové číslo:  778988608166
Hatchimals Draggles fialová Predaj skončil

Hatchimals Draggles fialová

Čarovná interaktívna plyšová hračka Hatchimals Draggles. Rozbaľte svoje veselé vajíčko, vnútri ktorého na vás čaká milé zvieratko. Starajte sa o vajíčko aj zvieratko a sledujte ich. Keď sa vo vnútri škrupiny rozsvietia oči, nastal ten pravý okamih, aby sa vaše zvieratko vyliahlo. Interaktívna hračka sa správa ako živé zvieratko a zaručí vám, že sa s ňou bude dieťa nielen hrať, ale zároveň sa tiež naučí starať sa o svojho kamaráta. Keďže je Hatchimals Draggles chlpatá, pôsobí antistresovo. Tiež komunikuje s dieťaťom a vyžaduje pozornosť a starostlivosť. Jedná sa o hračku, ktorá vaše dieťa tak skoro neprestane baviť.

Hlavné vlastnosti fialového Hatchimals Draggles

  • Interaktívna hračka 2 v 1
  • Vajíčko a plyšová hračka
  • Veľké tajomstvo - jeden z dvoch Hatchimals Draggles
  • Náhrada za živého maznáčika
  • Hovorí, tancuje a chodí
  • Hrá sa s dieťaťom, hovorí s ním a svieti očami
  • Starostlivosť o život a spokojnosť chlpatého Hatchimals Draggles
  • Vzdelávanie a zábava
  • Plyšová srsť pôsobí antistresovo
  • Hračka ktorá vás neprestane baviť
  • Farba: fialová
  • Vhodné pre deti od 5 rokov

Takmer živý kamarát Hatchimals Draggles

Hladkajte vajíčko a vyliahne sa jeden z fialových Hatchimals Draggles. Nastal čas, aby sa vaše dieťa začalo starať o svojho kamaráta, ktorý sa správa ako naozajstné zvieratko. Tento čarovný tvor vyžaduje starostlivosť a lásku, odmení vás za to svojimi žiariacimi očami. Naučte svojho fialového kamaráta chodiť, tancovať, hrať hry či hovoriť. Hatchimals Draggles bude po vás všetko opakovať. Hračku môžete prevracať, počúvať jej srdcový tep alebo dokonca na svoje čarovné zvieratko klopať, ono totiž zaklope späť. Veselá narodeninová pesnička sa ozve vždy, keď váš kamarát zostarne.

Interaktívny a plyšový Hatchimals Draggles

So svojím kamarátom sa môžete hrať a užívať si zábavu. Naučíte sa aj starať sa o svojho chlpatého maznáčika a priateľa Hatchimals Draggles. Táto interaktívna fialová hračka Hatchimals Draggles je vhodná aj ako milá pomôcka, vďaka ktorej sa dieťa rozvíja a stará sa o zvieratko, ktoré je ako živé. Vhodné pre deti od 5 rokov.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
5 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
5 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Hatchimals

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, neprodavate náhradní klíček k Hatchimals Draggles? Máme zelený a klíček se n někam zatoulal. Děkuji za odpověď

Dobry den.jak muzu ovluvit.ktere zviratko se vylihne?Pozna se to podle barvy vajicka?

Dobrý den které baterky je nejlepší koupit ?

Dobry den.mate v nabidce i ruzove postavicky?

Dobry den.jak se tato hracka mabiji.dik za odpoved

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat na velikost.. máte tu napsáno 25MM.. nemělo by to bát v Centimetrech ? Ja jsem si to objednal aby mě nepřišla tak malinka figurka za takovou cenu Děkuji

Dobrý den, obě zvířátka jsou fialové? Na jiných www je jedno zvířátko fialové a druhé modré. Jaká je tedy prosím jejich reálná barva? Děkuji

Je přiloženy český návod a reaguje zvířátko v českém jazyku.

Dobrý den jen bych vás chtěl upozornit na špatně napsané rozměry.myslím že by tam mělo být v cm ne mm.

Diskusia a poradňa k Hatchimals Draggles fialová
Príslušenstvo pre Hatchimals Draggles fialová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hatchimals Draggles fialové. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hatchimals Draggles Lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hatchimals Draggles Lila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hatchimals Draggles lila.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií