Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hatchimals Pengualas ružové

Zobraziť katalóg
Hatchimals Pengualas ružové
4,4 5 hodnotení
Interaktívna hračka - vhodná od 5 rokov, plyšová
Kód:  HRAjd0070 Produktové číslo:  778988192528
Hatchimals Pengualas ružové Predaj skončil

Hatchimals Pengualas ružové

Čarovná interaktívna plyšová hračka Hatchimals Pengualas. Rozbaľte svoje veselé vajíčko s milým kamarátom vnútri, starajte sa o vajíčko, starajte sa o ne a sledujte ich. Až sa vo vnútri škrupiny rozsvietia oči, je to tá pravá chvíľa, aby sa váš kamarát vyliahol. Interaktívna hračka, ktorá sa chová ako živé zvieratko, zaručí, že sa bude dieťa nielen hrať, ale zároveň sa tiež naučí starať o svojho kamaráta. Keďže je Hatchimals Pengualas chlpatý, pôsobí antistresovo, tiež komunikuje s dieťaťom a vyžaduje pozornosť a starostlivosť. Jedná sa o hračku, ktorá neomrzí.

Hlavné vlastnosti ružového Hatchimals Pengualas

  • Interaktívna hračka 2 v 1
  • Vajíčko a plyšová hračka
  • Veľké tajomstvo - jeden z dvoch Hatchimals Pengualas
  • Náhrada za živého maznáčika
  • Hovorí, tancuje, chodí
  • Hrá sa, hovorí na dieťa, svieti očami
  • Starostlivosť o život a spokojnosť chlpatého Hatchimals Pengualas
  • Vzdelanie i zábava
  • Plyšová srsť pôsobí antistresovo
  • Hračka ktorá neomrzí
  • Farba: ružová
  • Vhodné od 5 rokov

Takmer živý kamarát Hatchimals Pengualas

Hladkajte vajíčko a vykľuje sa jeden z ružových Hatchimals Pengualas, ktorí sú na obale. Nastáva čas, kedy sa dieťa stará o svojho kamaráta, ktorý sa vyvíja ako naozajstné zvieratko. Tento čarovný tvor vyžaduje starostlivosť a lásku, odmení vás za to žiariacimi očami. Učte svojho ružového kamaráta Hatchimals Pengualas chodiť, tancovať, hrať hry či hovoriť, bude po vás všetko opakovať. Dokonca môžete hračku prevracať, počúvať jej srdcový tep alebo skúšať na svojho čarovného chlpáčika klopať, on totiž zaklope späť. Zakaždým, keď zostarne, ozve sa veselá narodeninová pesnička.

Interaktívny plyšový Hatchimals Pengualas

Nielen, že sa so svojím kamarátom môžete hrať a užívať si zábavu, ale naučíte sa starať o svojho chlpatého maznáčika a priateľa Hatchimals Pengualas. Táto interaktívna ružová hračka Hatchimals Pengualas je vhodná nielen pre hru samotnú, ale aj ako milá pomôcka, vďaka ktorej sa dieťa rozvíja a stará sa o zvieratko, ktoré je ako živé. Vhodné pre deti od 5 rokov.

Poznámka:
» Všetky Hatchimals

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, budete tohoto tučňáka prodávat levněji a kdy asi?

Dobrý den, je možno nějakým způsobem zajistit určitou barvu?..

Dobrý deň,kedy budete mať produkt dostupný? Za odpoveď vopred ďakujem

Diskusia a poradňa k Hatchimals Pengualas ružové
Príslušenstvo pre Hatchimals Pengualas ružové Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hatchimals Pengualas růžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hatchimals Pengualas Rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hatchimals Pengualas Rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hatchimals Pengualas rózsaszín.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií