AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Hobbico Short Course Truck

Zobraziť katalóg
Hobbico Short Course Truck
RC auto – s úplne nastaviteľným odpružením, mierka 1:18, batérie 7.2V 1300mAh NiMH, rozmery 29×19×10,5cm
Kód:  HRAa6456 Produktové číslo:  0707768200511

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hobbico Short Course Truck

Patríte medzi milovníkov rýchlej jazdy a poriadnych áut? Skrýva sa vo vás pretekár a milovník extrémnych športov a nevšedných zážitkov? Stavte na celkom nový unikát od značky Hobbico. Tá teraz prichádza na náš trh s originálnym modelom Short Course Truck. Skutočne robí česť svojmu menu a od reálneho vozidla sa odlišuje azda len svojou veľkosťou. Efektívne vyhotovenie a špeciálne technológie s jednoduchým ovládaním z neho robia ideálneho spoločníka na príjemnú dlhotrvajúcu zábavu. Tak neváhajte, naskočte a zažite poriadne svižnú jazdu, ktorá vás zaručene nadchne!

Kľúčové vlastnosti

  • Žiarivé farby
  • Pútavý dizajn
  • Nadupaný motor
  • Jedinečné funkcie

Na ľade sa nekĺže. Prejde, kadiaľ môže. Vo vode nehrdzavie. Jazda s ním nás skrátka baví...

Neuveriteľné autíčko ponúkne nielen dych berúcu rýchlosť, ale aj mimoriadne výkonnú špeciálnu batériu, vďaka ktorej jeho robustné kolesá perfektne sedia aj na tom najneobvyklejšom materiáli či teréne a udržia stabilitu aj v tých najostrejších zákrutách. Jednoduché ovládanie je postavené na najnovšej technológii úplne nastaviteľného odpruženia. Príjemný pocit z jazdy dopĺňajú vymoženosti ako rádio, či osvetlenie, s ktorým sa nestratíte ani pri jazde v horších svetelných podmienkach. Dôvtipný systém napájania funguje na princípe striedavého výkonu. A to najlepšie na záver? Vodoodolná elektronika. Auto je teda na 100 % pripravené na búrlivú jazdu.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Dron Hotovo!
Typ RC auta
Short course Hotovo!
Mierka
1:18 Hotovo!
Využitie
Vonkajšie Hotovo!
Typ motora
Elektrický jednosmerný Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Dron Hotovo!

Typ

Typ RC auta
Short course Hotovo!
Mierka
1:18 Hotovo!

Vlastnosti

Využitie
Vonkajšie Hotovo!
Typ motora
Elektrický jednosmerný Hotovo!
Náhon
Na 4 kolesá Hotovo!
Vlastnosti
Vodoodolnosť Hotovo!

Pokročilé

Maximálna rýchlosť
48 km/h Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Batéria, Model Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Modrá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hobbico Short Course Truck Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hobbico Short Course Truck. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hobbico Short Course Truck. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hobbico Short Course Truck. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hobbico Short Course Truck.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií