AD homeoffice PET

Hobby engine pásový nakladač

Zobraziť katalóg
Hobby engine pásový nakladač
RC model – mierka 1:12 s elektrickým pohonom
Kód:  HRAa3511 Produktové číslo:  4897007298150

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hobby engine pásový nakladač

RC model pásového nakladača Hobby engine je verným zobrazením skutočného nakladača na pásovom podvozku. Staňte sa bagristom a ovládajte mašinu s veľkou lyžicou. Model je vhodný na jazdu v miestnosti, nevhodným povrchom sú chlpaté koberce.

Podvozok s pásmi je vyrobený z pružného plastu. Hnacie, pojazdové a napínacie kolesá umožňujú ísť vpred aj vzad, zatáčať vpravo a vľavo pri jazde vpred aj vzad. Samozrejmosťou je otáčanie na mieste vďaka protibežnému pohybu pásov. Pomocou ramien s lyžicou môžete naberať a vyklápať sypké materiály. Mechanizmus ramien a lyžice je opatrený trecími spojkami, ktoré chránia pohonný mechanizmus pred zaťažením. Ak sa vám práca s nakladačom pretiahne do večerných hodín, iste oceníte funkčné svetlá, na lyžicu vám posvietia silné reflektory umiestnené na vrchole kabíny pre bagristu.

Vysielač má dva pákové ovládače ovládajúce pojazd RC modelu podobne ako v skutočnom nakladači. Ostatné funkcie sa ovládajú tlačidlami. Model je ovládaný RC súpravou na frekvencii 27 MHz. Prevádzková frekvencia je pevne daná, môže byť v prevádzke súčasne aj viac tankov rovnakého typu. Bezpečnostný dosah RC súpravy je cca 30 m. Vysielač je napájaný 9 V batériou (dodávaná s modelom), model je napájaný z šesťčlánkovej sady 7,2 V NiMH 800 mAh (tužkové články) dodávané s modelom spolu so sieťovým nabíjačom 200 mA.

Rozmery: 340 × 165 × 185 mm (d × š  × v).

Obsah balenia RC modelu na diaľkové ovládanie:

  • Takmer hotový RC model pripravený na jazdu
  • Vysielač
  • Pohonný akumulátor 7,2 V
  • Sieťový nabíjač
  • 9 V doštičková batéria
  • Návod



Parametre a špecifikácia

Vhodné od
10 rokov Hotovo!
Typ RC auta
Detské Hotovo!
Mierka
1:12 Hotovo!
Zameranie
Detské Hotovo!
Využitie
Vnútorné Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
10 rokov Hotovo!

Typ

Typ RC auta
Detské Hotovo!
Mierka
1:12 Hotovo!

Vlastnosti

Zameranie
Detské Hotovo!
Využitie
Vnútorné Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Batéria, Model Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky RC Stavebné a pracovné stroje
» Všetky tatrovky a technické stroje

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hobby engine pásový nakladač Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hobby engine pásový nakladač. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hobby engine Raupenlader. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hobby engine Raupenlader. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hobby motor lánctalpas rakodó.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií