Hojdačka so zábranou macko 3v1

Zobraziť katalóg
Hojdačka so zábranou macko 3v1
Vhodná od 6 mesiacov podľa nastavenia
Kód:  HRAa991

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hojdačka so zábranou macko 3v1 Predaj skončil

Hojdačka so zábranou macko 3v1

Deti vyvádzanie na hojdačkách milujú a záhradná hojdačka vo veselom farebnom prevedení vášmu dieťaťu zaručene urobí veľkú radosť. Hojdačka so zábranou macko 3v1je vybavená plastovým sedadlom s bezpečnostnou zábranou, Ktorá je zdobená roztomilým žltým medvedíkom, takže sa na nej môžu bez obáv hojdať aj tí najmenší. Hojdačka je vyrobená z kvalitného plastu a unesie záťaž až 20 kg. Táto pestrá detská hojdačka rastie spolu s vaším dieťaťom. Je možné odňať prednú a zadnú časť. Hojdačka je vhodná pre deti od 6 mesiacov až do 7 rokov v 3 krokoch. Hojdačka so zábranou je vhodná pre najmenších od 6 mesiacov do 24 mesiacov, hojdačka bez zábrany s operadlom je vhodná pre deti od 2 do 5 rokov a hojdačka samostatná bez zábrany a operadla je vhodná pre deti nad 5 rokov. Rozmery výrobku sú 45,5 x 29,5 x 18 cm. Nechajte poriadne vyblázniť vaše deti s touto bezpečnou plastovou hojdačkou. Hojdačka je vhodná pre deti od 6 mesiacov na základe nastavenia.




Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hojdačka so zábranou macko 3v1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Houpačka se zábranou méďa 3v1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schwingensperre Meda 3v1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schwingensperre Meda 3v1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Swing akadály Meda 3v1.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií