Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Hot Wheels Nákladiak Speed Hauler

Zobraziť katalóg
Hot Wheels Nákladiak Speed Hauler
Hot Wheels pre chlapcov, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa9182t Produktové číslo:  ASRT0746775307509

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hot Wheels Nákladiak Speed Hauler Predaj skončil

Hot Wheels Nákladiak Speed Hauler

Futuristický model nákladného auta Speed Hauler je skvelým darčekom pre všetkých priaznivcov autíčok Hot Wheels. Ponúka veľa možností na hranie, od prepravy ďalších áut až po fascinujúce akcie priamo na pretekárskej dráhe. Nákladný automobil je so svojím návesom stále pripravený prepraviť akékoľvek športové auto. Autíčko je možné dovnútra umiestniť z ľavej alebo pravej strany odklopením bočnej steny. Tá je navyše transparentná, takže budete vždy perfektne vidieť, ktoré športové auto sa vezie na preteky. Nákladiak Speed Hauler je perfektnou voľbou pre každého malého fanúšika automobilových pretekov. Hračka je vhodná pre deti od troch rokov. V súčasnej dobe bohužiaľ nie je možné vybrať si konkrétny farebný variant výrobku. Tovar bude odoslaný podľa aktuálnych skladových zásob.

Kľúčové vlastnosti Hot Wheels nákladiaka Speed Hauler

  • Perfektný darček pre fanúšikov a zberateľov Hot Wheels áut a nákladiakov
  • Nákladný automobil Hot Wheels Speed Hauler na prepravu športových áut
  • Futuristický nákladný automobil s transparentným návesom
  • Všetko je vyrobené z kvalitných a odolných materiálov
  • Nákladný automobil Speed Hauler je vhodný pre deti od 3 rokov

Odolné nákladiaky aj autá

Výrobky Hot Wheels sú vyrobené z kvalitných a odolných materiálov, aby vydržali aj veľmi dynamickú hru. Športové autá sú stvorené na kaskadérske kúsky. Všetky súpravy Hot Wheels sa skvele dopĺňajú a poskytujú tak nekonečné možnosti hry. Nechajte detskú fantáziu bežať na plný plyn.


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Hot Wheels autíčka

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hot Wheels Nákladiak Speed Hauler Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hot Wheels Náklaďák Speed Hauler. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hot Wheels Speed Hauler Truck. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hot Wheels Speed Hauler Truck. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hot Wheels Speed Hauler kamion.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií