Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Hot Wheels – Super ultimátna mega garáž

Zobraziť katalóg
Hot Wheels – Super ultimátna mega garáž
Hot Wheels – odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAjd0300 Produktové číslo:  887961466393

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hot Wheels – Super ultimátna mega garáž Predaj skončil

Hot Wheels – Super ultimátna mega garáž

S hernou súpravou Hot Wheels – Super ultimátna mega garáž si každý chlapec užije nekonečné hodiny zábavy. Táto mega garáž od Hot Wheels je vysoká vyše 90 centimetrov a môžete do nej zaparkovať až 140 autíčiek. V motorizovanom výťahu Super ultimátnej garáže môžete prepraviť až 23 autíčiek naraz. Pri jazde výťahom ale buďte opatrní! Obrovská gorila, ktorá vie šplhať po veži sa bude snažiť autíčka zhodiť z výťahu. Herná súprava Hot Wheels – Super ultimátna mega garáž obsahuje tiež veľký tryskáč, do ktorého sa zmestia dve autíčka. Naložte autíčka do tryskáča a vydajte sa na výlet. Po návrate pristanete bezpečne na pristávacej dráhe pre vrtuľníky na streche garáže. Po pristátí zábava nekončí, na streche hneď vedľa heliportu začína úžasná pretekárska dráha pre dve autíčka. Pretekmi zábava stále nekončí. Super ultimátna mega garáž je najväčšou súpravou od Hot Wheels a ponúka množstvo iných aktivít.

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Hot Wheels – Super ultimátna mega garáž

  • Super ultimátna mega garáž s výťahom má parkovacie miesta pre 140 autíčiek
  • Garáž je možné pripojiť k ďalším súpravám od Hot Wheels
  • Súčasťou súpravy sú 4 autíčka a obrovský tryskáč
  • Hračka je vyrobená z kvalitného plastu
  • Herná súprava Hot Wheels Super ultimátna mega garáž je vhodná pre deti od 5 rokov

Autodráha podľa vlastnej fantázie

Urobte radosť svojmu malému pretekárovi a kúpte mu hernú súpravu Hot Wheels Super ultimátna mega garáž. V mestečku sa nachádza podnik s obsluhou pre autá, kde sa môžu občerstviť po náročnom dni, policajná stanica, obchod s potrebami pre autá a autoumývačka. Herná súprava Hot Wheels Super ultimátna mega garáž obsahuje okrem obrovskej garáže aj štyri autíčka a tryskáč. Garáž môžete pripojiť k ďalším súpravám od Hot Wheels na niekoľkých pripojovacích miestach. Môžete si tak vytvoriť obrovský zábavný pretekársky svet Hot Wheels.

Kvalitné vyhotovenie

Hračka je vyrobená z kvalitného plastu, ktorý má dlhú životnosť a vydrží často nešetrné detské zaobchádzanie. Napomáha rozvíjať detskú predstavivosť a motoriku. Keďže súprava obsahuje menšie časti, je určená pre deti od 5 rokov. 

 

Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Typ batérií
LR14 Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!
Vhodné od
5 rokov Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Typ batérií
LR14 Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
5 rokov Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Plast Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hot Wheels – Super ultimátna mega garáž Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hot Wheels -Super ultimátní mega garáž. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hot Wheels - Super Ultimative Mega Garage. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hot Wheels - Super Ultimative Mega Garage. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hot Wheels játékszett - Super Ultimate Mega Garázs.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií