Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Hot Wheels - Velký skok Daredevil Jump

Zobraziť katalóg
Hot Wheels - Velký skok Daredevil Jump
5 1 hodnotení
Hot Wheels - odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa6666a Produktové číslo:  ASRT0887961303308 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hot Wheels - Velký skok Daredevil Jump Predaj skončil

Hot Wheels - Velký skok Daredevil Jump

Predstavujeme vám herný set značky Hot Wheels, kolekcia Veľký skok. Tento konkrétny set, Daredevil Jump, to bude rýchla jazda zakončená odvážnym skokom. Záleží len na jazdci, ako rýchlo a ako ďaleko s autíčkom poletí. V ceste mu navyše bude stáť horiaci kruh, ktorý môže skúsiť preletieť. Čím ďalej bude kruh stáť, tým väčšia výzva to bude. Hračka je vhodná pre deti od štyroch rokov.

Kľúčové vlastnosti herného setu Hot Wheels - Daredevil Jump

  • Zábavná, rýchla, jednoduchá hra
  • Možno spojiť s ďalšími Hot Wheels sety z kolekcie Veľký skok
  • Autíčko prelietava horiacim kruhom
  • Autíčko je súčasťou balenia
  • Daredevil Jump dráha nie je kompatibilný so všetkými Hot Wheels autíčkami
  • Vhodný pre deti od 4 rokov

Zostav si svoju preťekársku dráhu

Herný set Hot Wheels - Veľký skok je tvorený celkom štyrmi rôznymi zostavami (Cobra Cave, Daredevil Jump, Drift King a Robo Wrecker), s jedinečnými funkciami, ktoré ponúka skvelú a akčné zábavu. Jednotlivé sety (predávajú sa samostatne) možno spojiť medzi sebou a vytvoriť tak jedinečnú pretekársku dráhu. Každý set obsahuje jedno autíčko Hot Wheels, unikátne oranžovú dráhu a odpaľovacie zariadenia. Dráha nie je vhodná pre všetky typy Hot Wheels autíčok. 

Obsah balenia:
1 × dráha
1 × autíčko

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hot Wheels - Velký skok Daredevil Jump Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hot Wheels Velký skok Daredevil Jump. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hot Wheels - Der große Sprung Daredevil Jump. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hot Wheels - Der große Sprung Daredevil Jump. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hot Wheels - Nagy ugrás Daredevil Jump.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií