AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Fisher-Price – Hracia deka autíčko 3 v 1

Zobraziť katalóg
Fisher-Price – Hracia deka autíčko 3 v 1
Hracia deka – s hernou lištou, vhodná od narodenia
Kód:  HRAa6512 Produktové číslo:  887961030109

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Fisher-Price – Hracia deka autíčko 3 v 1 Predaj skončil

Fisher-Price – Hracia deka autíčko 3 v 1

Táto hracia podložka, ktorú je možné prispôsobiť podľa veku dieťaťa, prináša nekončiacu zábavu. Je použiteľná od narodenia až do batoľacieho obdobia. Začnite rozvíjaním zmyslového vnímania na veselej prechádzke so zábavnými hračkami nad hlavou a svietiacim hudobným volantom, čo je skvelé v období ležania na chrbte. Keď sa vaša ratolesť dokáže otočiť na bruško, znížte hrazdu s hračkami, budete tak vaše malé stimulovať k pohybu. Keď sa dotkne volantu, odmenou mu budú smiešne zvuky, ktoré ho budú motivovať k naťahovaniu rúk.

Nasadať, ideme

Akonáhle začne dieťa sedieť, otočíte hrazdu s hračkami do uhla 45 stupňov, čím vytvoríte roztomilú palubnú dosku (vrátane ozdobných kociek a osviežovača vzduchu v tvare skunka, ktorý je napustený vanilkovou vôňou). Akonáhle sa malý vodič uloží na povinnú prestávku, môžete podložku hodiť do práčky, aby bola pripravená na ďalšiu jazdu.

Tri možnosti ako sa hrať

  • Hra pri ležaní na chrbte – dieťa môže búchať do hračiek nad hlavou, ktoré odpovedajú pískaním, hrkaním, zvonením a ďalšími zvukmi
  • Hra pri ležaní na bruchu – po znížení hrazdy s hračkami sa dieťa môže dotýkať volantu reagujúceho humornými zvukmi
  • Dieťa sedí za volantom. Posunutím hrazdy vytvoríte palubnú dosku. Tút tút! Stačí sa dotknúť volantu a počujete zvuk
  • Celkom 20 minút zvukových a svetelných sekvencií
  • 8 premiestniteľných aktivizujúcich hračiek: hrkálka v tvare kľúčov, chlpatá kocka, hrkajúci lev, hryzátko v tvare tukana, voňajúci skunk, blikajúci a pískajúci volant, plus zrkadlo uprostred hracej deky
  • Deku je možné prať v práčke
  • Hračka pomáha rozvíjať motorické schopnosti
  • Všeliaké farby, tvary a povrchy stimulujú zmysly dieťaťa

Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Áno Hotovo!
Typ batérií
AA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!
Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
83 cm Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Áno Hotovo!
Typ batérií
AA Hotovo!
Počet batérií
3 ks Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!

Rozmery

Dĺžka/hĺbka
83 cm Hotovo!
Šírka
51 cm Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre novorodencov
» Všetky hračky pre deti od 3 mesiacov

Bábätká a všetko okolo, chcete si prečítať viac? Ako naučiť dieťa smrkať | Tehotenská jóga | Čo so sebou do pôrodnice | Čo jesť a nejesť v tehotenstve | Baby shower: Oslava narodenia bábätka | Ako spoznať tehotenstvo | Ako naučiť dieťa na nočník | Kedy a ako začať s príkrmami u bábätiek | Vitamíny a minerály v tehotenstve.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Fisher-Price – Hracia deka autíčko 3 v 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price - Hrací dečka autíčko 3v1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Spieldecke Auto 3in1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Spieldecke Auto 3in1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fisher Price - Autós játszószőnyeg 3 az 1-ben.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií