Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Hracie 3D piesok 500g

Zobraziť katalóg
Hracie 3D piesok 500g
Kreatívna sada vr. modelovacích formičiek, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa8638 Produktové číslo:  8594166102330

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hracie 3D piesok 500g

Unikátní kreativní 3D sada je jednou z revolučních novinek tohoto roku. Oblíbí si ji každé dítě, které má fantazii, rádo modeluje a vytváří nové věci. Hrací 3D písek si totiž zachovává všechny původní vlastnosti, drží skvěle pohromadě a práce s ním je velmi jednoduchá a zábavná. Nyní mohou vaše děti stavět hrady, plnit formičky a modelovat nekonečné množství 3D útvarů a bábovek, aniž byste je museli posílat ke klasickému pískovišti. S kouzelným pískem si mohou hrát v pohodlí domova, kdykoliv budou mít dlouhou chvíli. Součástí herního setu jsou i jedinečné 3D modelovací formičky různých tvarů.

Klíčové vlastnosti

  • Hrací písek má stejné původní vlastnosti jako klasický písek na pískovišti
  • Určeno pro modelování nejrůznějších 3D tvarů
  • Písek nikdy nevysychá a nezanechává skvrny
  • Zabraňuje tvorbě bakterií
  • Rozvíjí jemnou motoriku a fantazii
  • Součástí balení je 10 modelovacích formiček různých tvarů
  • Vhodné pro děti od 4 let
  • Balení obsahuje 500 gramů 3D písku

Hrajte si a stavějte jako na pískovišti

Hrací písek je vyrobený ze zdravotně nezávadného materiálu. Disponuje velmi jemnou, měkkou a na dotek příjemnou strukturou. Navíc nezanechává žádné skvrny a jeho speciální složení zamezuje růstu a tvorbě bakterií. Děti si s pískem mohou užít nekonečné chvíle zábavy, protože nikdy nevysychá. Hra s kouzelným pískem navíc pomáhá rozvíjet dětskou fantazii, kreativitu a jemnou motoriku. Balení obsahuje 500 gramů písku a 10 formiček.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, hrací 3D písek = kinetický písek? Děkuji za odpověď, Řezáčová

Diskusia a poradňa k Hracie 3D piesok 500g
Príslušenstvo pre Hracie 3D piesok 500g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hrací 3D písek 500g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielen 3D Sand 500 g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielen 3D Sand 500 g. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Játék 3D homok 500 g.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií