AlzaBoxy Q1 PET

Hrací piesok 500 g modrý

Zobraziť katalóg
Hrací piesok 500 g modrý
Kreatívna sada – odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa8651 Produktové číslo:  8594166102361

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hrací piesok 500 g modrý Predaj skončil

Hrací piesok 500 g modrý

Unikátna kreatívna súprava je jednou z revolučných noviniek tohto roka. Obľúbi si ju každé dieťa, ktoré má fantáziu, rado modeluje a vytvára nové veci. Hrací piesok si totiž zachováva všetky pôvodné vlastnosti, drží skvele pohromade a práca s ním je veľmi jednoduchá a zábavná. Teraz môžu vaše deti stavať hrady a modelovať nekonečné množstvo útvarov a báboviek, bez toho, aby ste ich museli posielať na klasické pieskovisko. S kúzelným pieskom sa môžu hrať v pohodlí domova, kedykoľvek budú mať dlhú chvíľu.

Kľúčové vlastnosti

  • Hrací piesok má rovnaké pôvodné vlastnosti ako klasický piesok na pieskovisku
  • Piesok nikdy nevysychá
  • Nezanecháva škvrny
  • Zabraňuje tvorbe baktérií
  • Rozvíja jemnú motoriku a fantáziu
  • Vhodné pre deti od 4 rokov
  • Balenie obsahuje 500 gramov piesku v modrej farbe

Hrajte sa a stavajte ako na pieskovisku

Hrací piesok je vyrobený zo zdravotne nezávadného materiálu. Disponuje veľmi jemnou, mäkkou a na dotyk príjemnou štruktúrou. Navyše nezanecháva žiadne škvrny a jeho špeciálne zloženie zamedzuje rastu a tvorbe baktérií. Deti si s pieskom môžu užiť nekonečné chvíle zábavy, pretože nikdy nevysychá. Hra s kúzelným pieskom navyše pomáha rozvíjať detskú fantáziu, kreativitu a jemnú motoriku. Balenie obsahuje 500 gramov piesku v žiarivo modrej farbe.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hrací piesok 500 g modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hrací písek 500g modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielsand 500 g blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielsand 500 g blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kreatív készlet játék homok 500 g kék.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií