PET Aplikace

Hrkálky s krúžkami pre chlapčeka

Zobraziť katalóg
Hrkálky s krúžkami pre chlapčeka
Hrkálka pre najmenších, vhodné od narodenia
Kód:  FOB311b Produktové číslo:  ASRT037977802016

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hrkálky s krúžkami pre chlapčeka Predaj skončil

Hrkálky s krúžkami pre chlapčeka

Sada dvoch hrkálok Sassy vhodná pre tých najmenších chlapčekov. Hrkálky ponúka niekoľko špecifických textúr na skúmanie, čím bábätko motivujú k správnemu rozvoju jemnej motoriky. Hrkálky sú ideálne prispôsobená pre malé detské ručičky, vďaka čomu sa ľahko uchopujú. Vysoko kontrastné farby pomáhajú trénovať zrak dieťatka, chrastění korálok potom podporuje rozvoj sluchu. Hrkálky sú vyrobené zo zdravotne nezávadného plastu bez povrchových lakov.

Špecifikácie:

Obsah sady:

2 hrkálky

Odporúčaný vek:
Od narodenia

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre deti od 3 mesiacov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hrkálky s krúžkami pre chlapčeka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Chrastítka s kroužky pro chlapečka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Klappert mit Ringen für Baby. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Klappert mit Ringen für Baby. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Csörgők és gyűrűk kisfiú.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií