Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

IGRÁČEK & HELLO KITTY - Servírka s kaviarňou a doplnky

Zobraziť katalóg
IGRÁČEK & HELLO KITTY - Servírka s kaviarňou a doplnky
Herná sada odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  EF076 Produktové číslo:  8592168221813
IGRÁČEK & HELLO KITTY - Servírka s kaviarňou a doplnky Predaj skončil

IGRÁČEK & HELLO KITTY - Servírka s kaviarňou a doplnky

Legendární hračka IGRÁČEK, s kterou si hráli nejenom vaši rodiče, ale i rodiče vašich rodičů, je opět zpět. Svět IGRÁČKA je plný barev, přívětivých tvarů a vlídnosti. Figurky si oblíbí i dnešní děti, které spolehlivě odláká od počítačů a jiné virtuální zábavy. Nechte své děti i sebe podlehnout kouzlu historie, která se obrodila barevnější a roztomilejší než kdy dříve. Jednoduché figurky pomáhají dítěti poznávat lépe jeho okolí a otevírají lákavý svět plný příběhů a fantazie. Hračka je určena pro všechny děti od 3 let. 

Edice IGRÁČEK & HELLO KITTY spojuje nejpopulárnější figurku minulosti s motivy dnešní dětské ikony - roztomilé kočičky. Jde tedy o ideální bránu do kouzelného světa, ve kterém si každé dítě najde to pravé. Lákavý herní set, skládající se s figurky a doplňků byl vyroben v České republice - kvalita je tedy zaručena.

Servírka se snaží obsloužit všechny hosty ve své kavárně. Mezi nimi nechybí ani roztomilá kočička Hello Kitty. Díky praktickému skládacímu kufříku si tento set můžete vzít všude s sebou. 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky figúrky Igráček

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IGRÁČEK & HELLO KITTY - Servírka s kavárnou a doplňky . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Igráček & HALLO KITTY - Kellnerin mit einem Café und Zubehör. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Igráček & HALLO KITTY - Kellnerin mit einem Café und Zubehör. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Igráček & HELLO KITTY - Pincérnő kávé és kiegészítők.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií