Ježdík - Klaun na tyči

Zobraziť katalóg
Ježdík - Klaun na tyči
Hračka na ťahanie Vhodné od 10 mesiacov
Kód:  HRAa844 Produktové číslo:  4019359816695
Ježdík - Klaun na tyči Predaj skončil

Ježdík - Klaun na tyči

Dřevěný klaun na tyči bude vaší ratolesti skvělým parťákem při nácviku chůze. Dodá mu stabilitu při jeho prvních krůčcích, navíc ho u toho skvěle pobaví - za jízdy totiž bubnuje na bubínek. Je vyroben z kvalitního a odolného dřeva, společnost může dělat dětem od 10 měsíců.

Parametry a specifikace:

Rozměry:
7 x 7 x 55 cm

Materiál:
Dřevo

Doporučený věk:
Od 10 měsíců

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE. 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jezdík - Klaun na tyči. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ruff - Clown auf einem Stick. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ruff - Clown auf einem Stick. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jezdík - Klaun na tyči.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií