AlzaPlus+ kancelář Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Karton P + P Premium ROBOT (batoh+peračník+vrecúško)

Zobraziť katalóg
Karton P + P Premium ROBOT (batoh+peračník+vrecúško)
Školská súprava – vhodný pre I. stupeň
Kód:  HRAif2439 Produktové číslo:  8595096781428 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Karton P + P Premium ROBOT (batoh+peračník+vrecúško) Predaj skončil

Karton P + P Premium ROBOT (batoh+peračník+vrecúško)

Ľahká, pevná, bezpečná. Taká je jednokomorová školská taška s hmotnosťou 1 200 gramov pre najmenších žiakov na 1. stupni ZŠ. V súprave spoločne s ňou nájdete ešte nevybavený peračník a vrecko na prezuvky. Farebné vyhotovenie a obrázok robota zaujme predovšetkým malých chlapcov.

Kľúčové vlastnosti

  • Anatomicky tvarovaný chrbát
  • Posuvný flexi systém prispôsobí batoh výške dieťaťa
  • Reflexné prvky
  • Pevné lisované dno
  • Vrátane perečníka a vrecka na prezuvky
  • Vrchné uťahovacie popruhy
  • Hrudný popruh
  • Bočné vrecko na fľašu
  • Bočné vrecko na zips
  • Samostatné TERMO vrecko na desiatový box

Prispôsobí sa vášmu školákovi

Vďaka dômyselne posuvnému chrbtovému systému budete môcť posúvať ramenné popruhy podľa momentálnej výšky školáka. Pre pohodlnejšie nosenie je zadná časť batohu anatomicky tvarovaná a polstrovaná. Aby školský batoh Premium ROBOT zostal tam, kde má byť a neskĺzol z chrbta, je vybavený vrchnými přítažnými popruhmi na hlavných ramenných popruhoch a hrudným popruhom. Samozrejmosťou je bočné vrecko na fľašu, ďalšie bočné vrecko na zips a samostatné vrecko na desiatový box.

Bezpečný a stabilný

K prenášaniu batoha v ruke slúži pogumované držadlo. Pre väčšiu bezpečnosť a viditeľnosť dieťaťa je školský batoh vybavený reflexnými prvkami v prednej časti aj na oboch stranách. Pevné dno zaistí batohu väčšiu stabilitu a chráni školské potreby pred mechanickým poškodením. Dve vnútorné prepážky pojmú všetko, čo školák potrebuje. Zacvakávací bezpečnostný zámok tašky na vrchnej klope je ľahko ovládateľný aj pre drobné ruky malých prváčikov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Karton P + P Premium ROBOT (batoh+peračník+vrecúško) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Karton P+P Premium ROBOT (batoh+penál+sáček). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Karton P+P Premium ROBOTER (Schulranzen+Federmappe+Schuhbeutel). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Karton P+P Premium ROBOTER (Schulranzen+Federmappe+Schuhbeutel). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Karton P + P Premium ROBOT (hátizsák+tolltartó+tornazsák).
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií