AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Karton P+P Premium TRUCK (batoh+peračník+sáčok)

Zobraziť katalóg
Karton P+P Premium TRUCK (batoh+peračník+sáčok)
Školská súprava vhodný pre I. stupeň
Kód:  HRAif2442 Produktové číslo:  8595096781398 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Karton P+P Premium TRUCK (batoh+peračník+sáčok) Predaj skončil

Karton P+P Premium TRUCK (batoh+peračník+sáčok)

Ľahký, pevný, bezpečný. Taký je jednokomorový školský batoh s objemom 22 litrov a nosnosťou 8 kg vhodný pre najmenších žiakov na 1. stupni ZŠ. V súprave spoločne s ním nájdete ešte nevybavený peračník a vrecko na prezuvky. Farebné vyhotovenie a obrázok auta zaujme predovšetkým malých chlapcov.

Kľúčové vlastnosti

  • Anatomicky tvarovaný chrbát
  • Posuvný flexi systém prispôsobí batoh výške dieťaťa
  • Reflexné prvky pre bezpečnosť
  • Samostatné vrecko na desiatový box
  • Vystužené ramenné popruhy
  • Vrchné priťahovacie popruhy a hrudný popruh
  • Bočné vrecko na fľašu, bočné vrecko na zips
  • Vrátane peračníka a vrecka na prezuvky
  • Pevné dno

Prispôsobí sa vášmu školákovi

Vďaka dômyselne posuvnému chrbtovému systému budete môcť posúvať ramenné popruhy podľa momentálnej výšky školáka. Pre pohodlnejšie nosenie je zadná časť batoha anatomicky tvarovaná a vystužená. Aby školský batoh Premium TRUCK zostal tam, kde má byť a neskĺzol z chrbta, je vybavený vrchnými priťahovacími popruhmi na hlavných ramenných popruhoch a hrudných popruhoch. Samozrejmosťou je bočné vrecko na fľašu, ďalšie bočné vrecko na zips a samostatné vrecko na desiatový box.

Bezpečný a stabilný

Na prenášanie batoha v ruke slúži pogumované držadlo. Pre väčšiu bezpečnosť a viditeľnosť dieťaťa je školský batoh vybavený reflexnými prvkami v prednej časti aj na oboch stranách. Pevné dno zaistí batohu väčšiu stabilitu a chráni školské potreby pred mechanickým poškodením. Do dvoch vnútorných priehradiek sa zmestí všetko, čo školák potrebuje. Zacvakávací bezpečnostný zámok batoha na vrchnej chlopni je ľahko ovládateľný aj pre drobné ruky malých prváčikov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím je tato aktovka skutečně dodávána s penálem a sáčkem na bačkory ve stejném motivu, tak jak je uvedeno v popisu? Děkuji Michaela

Diskusia a poradňa k Karton P+P Premium TRUCK (batoh+peračník+sáčok)
Príslušenstvo pre Karton P+P Premium TRUCK (batoh+peračník+sáčok) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Karton P+P Premium TRUCK (batoh+penál+sáček). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Karton P + P Premium Truck (Ranzen + Federmappe + Tasche). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Karton P + P Premium Truck (Ranzen + Federmappe + Tasche). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Karton P+P Premium TRUCK (hátizsák + tolltartó + tornazsák).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií