AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Kid Kraft Vláčikodráha so stolíkom Dopravný uzol

Zobraziť katalóg
Kid Kraft Vláčikodráha so stolíkom Dopravný uzol
Vláčiková dráha – rozmery 79×61×38cm
Kód:  HRAjd1156 Produktové číslo:  706943175644

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kid Kraft Vláčikodráha so stolíkom Dopravný uzol Predaj skončil

Kid Kraft Vláčikodráha so stolíkom Dopravný uzol

Patrí vaše dieťa k nadšeným milovníkom vláčikov? Potom bude mať veľkú radosť ak mu zaobstaráte vláčikovú dráhu od holandského výrobcu Kid Kraft! Drevená vlaková súprava obsahuje 58 dielov, od rôznych typov vlakov, cez pohyblivý žeriav, až po helikoptéru a lietadlo s pristávacou dráhou. Vďaka bohatému príslušenstvu sa s vláčikovou dráhou zahrá aj viac detí, a tak si váš potomok užije aj s kamarátmi kopu zábavy. 

Kľúčové vlastnosti vláčikodráhy Kid Kraft Dopravný uzol

  • 58-dielna robustná súprava vláčikodráhy Kid Kraft Dopravný uzol
  • Dve dráhy, ktoré je možné zostaviť na nekonečný počet spôsobov
  • Bohaté príslušenstvo
  • Originálne spracovanie vláčikodráhy
  • Vyrobené z kvalitných drevených kompozitných materiálov
  • Použité zdravotne neškodné materiály
  • Pre deti od 3 rokov

Nekonečná zábava

Drevená vlaková súprava Kid Kraft Dopravný uzol nadchne deti nielen svojím originálnym farebným spracovaním, ale aj veľkým množstvom príslušenstva, ktoré súprava ponúka – rôzne typy vláčikov, nekonečné množstvo spôsobov zostavenia dráh, pohyblivý žeriav, buldozér, lietadlo, helikoptéra s pristávacou dráhou, veľa drevených postavičiek. To je sen každého malého sprievodcu! 

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kid Kraft Vláčikodráha so stolíkom Dopravný uzol Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kid Kraft Vláčkodráha se stolkem Dopravní uzel. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kid Kraft Eisenbahn mit Tisch - Verkehrsknotenpunkt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kid Kraft Eisenbahn mit Tisch - Verkehrsknotenpunkt. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kid Kraft kisvasút készlet asztallal.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií