Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Kidizoom Connect - ružový detský fotoaparát

Zobraziť katalóg
Kidizoom Connect - ružový detský fotoaparát
3,5 2 hodnotení
Fotoaparát pre deti pre malých fotografov, odporúčaný vek od 3 rokov
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  HRAa1791a Produktové číslo:  3417761407509 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kidizoom Connect - ružový detský fotoaparát Predaj skončil

Kidizoom Connect - ružový detský fotoaparát

Máte doma kreatívne dieťa? Chcete ho zabaviť a zároveň učiť novým veciam? Máme pre vás skvelý tip v podobe foťáku pre najmenších! S vylepšeným Kidizoomom je možné nielen fotiť, nakrúcať video, ale aj hrať sa s hlasmi vďaka zabudovanému meniču hlasov. Ponúka veľa originálnych trikov a efektov, ktoré fotku či video urobia vtipnejšie a zaujímavejšie.

Fotoaparát disponuje štvornásobným digitálnym zoomom, skvelým 1,3MPi rozlíšením a kamerou, s ktorou bude o zábavu postarané. Jeho robustné odolné telo s veľkým farebným displejom je určené pre bezpečné hranie. Vzhľadom k "stereo" hľadáčiku je fotenie jednoduché a ideálne pre deti. Dokúpením MicroSD karty môžete zväčšiť vnútornú pamäť zo 128 MB až na 3 GB.

Bonusom sú Photo Editor Software, Animation Maker a 3 úžasné hry, ktoré sa hrajú priamo na displeji foťáku! Nové hry a nové efekty na úpravu fotiek aj videa je možné stiahnuť do pamäte foťáku. Súčasťou balenia je USB kábel na prepojenie s PC alebo MAC, po pripojení k počítaču je možné videá a fotky ukladať, zdieľať či posielať priateľom. Výrobok je vhodný pre deti od 3 rokov.

Napájenie:
4× AA batérie

Poznámka:
» Všetky detské fotoaparáty

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kidizoom Connect - ružový detský fotoaparát Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vtech Kidizoom Connect - růžový dětský fotoaparát.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií