AlzaBoxy Q1 Aplikace

Kočík pre bábiky - Adélka

Zobraziť katalóg
Kočík pre bábiky - Adélka
4,8 8 hodnotení
Kočík pre bábiky pre chlapcov aj dievčatá, vhodné od 2 rokov
Kód:  HRAa2638 Produktové číslo:  8590756748452

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kočík pre bábiky - Adélka

Krásny kočík je nutnou výbavou všetkých zodpovedných mamičiek. Teraz sa každá slečna vo veku od 2 rokov môže vydať na prechádzku so svojou bábikou, ktorú uloží do žiarivo ružového kočíka. Tam môže tvoje malé dievčatko nerušene odpočívať, zatiaľ čo sa ty porozprávaš so svojimi kamarátkami, ktoré iste budú nový kočík obdivovať. Do praktickej brašne pripevnenej na riadidlách môžeš uložiť všetky dôležité veci, ktoré sa ti budú na prechádzke hodiť. Ťažké tašky z veľkých nákupov nemusíš nosiť v rukách, k dispozícii máš praktický košík v spodnej časti. Vôbec nevadí, keď trochu vyrastieš. Nastaviteľná rukoväť umožní upraviť výšku riadidiel presne tak, ako potrebuješ.

Parametre a špecifikácie:

Rozmery kočíka:
67 × 68 × 41 cm

Nastaviteľná rukoväť:
39-68 cm

Vhodné pre bábiky:
Do 46 cm

Odporúčaný vek:
Od 2 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
2 rokov Hotovo!
Farba
Ružová Hotovo!
Dĺžka/hĺbka
67 cm Hotovo!
Šírka
68 cm Hotovo!
Výška
41 cm Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
2 rokov Hotovo!

Farba

Farba
Ružová Hotovo!

Rozmery

Dĺžka/hĺbka
67 cm Hotovo!
Šírka
68 cm Hotovo!
Výška
41 cm Hotovo!

Typ

Tyk kočiarika
Hlboký Hotovo!

Vlastnosti

Maximálna výška bábiky
46 cm Hotovo!

Balenie

Obsah balenia
Taška Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,dnes jsem obdrzela tento kocarek a neni zde na tasticce kocarku napsanao Adelka..Pri objednavce na vasich foto je jmeno Adelka a na teto krabici ani kocarnu neni..S pozdravem Novotna

Diskusia a poradňa k Kočík pre bábiky - Adélka
Príslušenstvo pre Kočík pre bábiky - Adélka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kočárek pro panenky - Adélka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kinderwagen für Puppen - Adelka. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kinderwagen für Puppen - Adelka. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Babakocsi - Adélka.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií