Koh-i-noor Plastelína

Zobraziť katalóg
Koh-i-noor Plastelína
4,5 4 hodnotení
Modelovacia hmota – 10 žiarivých farebných valčekov, vhodné aj pre najmenších
Kód:  HRAif5033 Produktové číslo:  8593540000354

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Koh-i-noor Plastelína

Hrajú sa vaše deti radi vonku v bahne alebo piesku? Ale čo doma? Nenechajte si zašpiniť kuchyňu múkou s vodou, ale kúpte deťom na hranie plastelínu Koh-i-noor. Plastelína Koh-i-noor bola vyvinutá pre najmenšie deti, svojou rozmanitou farebnosťou je však vhodná aj pre dni školského vyučovania, kedy ju deti využijú počas hodín výtvarnej výchovy. Vytváranie postavičiek a objektov z modelovacej hmoty podporuje detskú fantáziu, priestorovú predstavivosť a cielene je určená pre rozvoj jemnej motoriky. Deti strávia s plastelínou Koh-i-noor dlhé chvíle, ale môžu sa zapojiť aj dospelí a pomôcť deťom s vymýšľaním nových postavičiek a príbehov. Deti sa určite nebudú nudiť.

Kľúčové vlastnosti Modelovacej hmoty Koh-i-noor

  • Žiarivé farby modelovacej hmoty Koh-i-noor
  • Veľmi jemná a mäkká plastelína vhodná aj pre malé deti (od 3 rokov)
  • Nájde využitie aj na hodinách výtvarnej výchovy
  • 10 farebných valčekov v balení

Ako pracovať s plastelínou Koh-i-noor

Modelovacia hmota Koh-i-noor vyniká svojimi žiarivými farbami. V balení je hneď 10 rôznych farieb vo vymodelovaných valčekoch. Je veľmi jemná a mäkká, prácu s ňou zvládnu aj tie najmenšie deti. Modelovacia hmota nevysychá ani netvrdne, vydrží vám dlhú dobu. Keď vás vaše výtvory omrzia, môžete si vytvoriť nové.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Koh-i-noor Plastelína Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koh-i-noor Plastelína. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koh-i-noor Knetmasse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koh-i-noor Knetmasse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koh-i-Noor Gyurma.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií