Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Korytnačky Ninja - Dojo DONATELLO

Zobraziť katalóg
Korytnačky Ninja - Dojo DONATELLO
Figúrka s pohyblivými končatinami, brnením a zbraní, veľkosť 25cm
Kód:  ZT234 Produktové číslo:  9003150914426
Korytnačky Ninja - Dojo DONATELLO Predaj skončil

Korytnačky Ninja - Dojo DONATELLO

Herná figúrka inšpirovaná nesmrteľnými legendami - odvážnymi a vtipnými zelenými bojovníkmi Korytnačky Ninja. Tieto figúrky sú vydané ako doplnok k filmu Korytnačky Ninja, ktorý produkuje veleúspešný Michal Bay, ktorého meno je zárukou kvality a skvelej zábavy. Nechajte svet Korytnačky Ninja ožiť vo vašom izbe. Mladší, zábavnejšie a viac ninja, než boli kedykoľvek predtým! Príbehy Ninja korytnačiek sú o životoch štyroch dospievajúcich bratov, ktorí sa učia spoliehať sa na seba aj jeden na druhého a ktorí hľadajú tajomstvo svojej existencie a pôvodu.

Korytnačky Ninja (TMNT - Teenager Mutant Ninja/Hero Turtles) sú štyri korytnačí mutanti - bratia. Pôvodne vychádzali ako komiksový príbeh, ale najviac ich preslávil seriál z 90. rokov. Ich učiteľ a adoptívny otec Majster Tříska je vycvičil v umení ninjitsu a dostali mená po talianskych renesančných umelcoch. Spolu s kamarátkou April bojujú proti zločinu na Manhattane, ktorý sa stal ich domovom (hlavne kanalizácia). Najväčším zločincom je Trhač a jeho klan FOOT, ku ktorému sa postupne pridávajú ďalší nepriatelia.

Figúrka DONATELLO Dojo má pohyblivé končatiny, brnenie a zbrane . Každá z figúrok radu Dojo je originálne tvarovaná a chváli sa veľkým množstvom príslušenstva. Zabaľte figúrku do panciera a vrhnite jej po nepriateľoch. Figúrka je veľká 25 centimetrov.

DONATELLO: "Donnie je tu. Som mozog výstroje, ktorú používame. Vynachádzame vybavenie, zbrane a úžasná autá, ktorá ochráni mňa a mojich bratov."

Parametre a špecifikácia

Výška hračky
25 cm Hotovo!
Poznáte z
Korytnačky Ninja Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
25 cm Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Korytnačky Ninja Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Korytnačky Ninja - Dojo DONATELLO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Želvy Ninja - Dojo DONATELLO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Teenage Mutant Ninja Turtles - Donatello Dojo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Teenage Mutant Ninja Turtles - Donatello Dojo. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Teenage Mutant Ninja Turtles - Dojo DONATELLO.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií