Kresliaca tabule stojanová s počítadlom

Zobraziť katalóg
Kresliaca tabule stojanová s počítadlom
4,5 12 hodnotení
Odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  ZG353yb Produktové číslo:  8591945045024
Kresliaca tabule stojanová s počítadlom Predaj skončil

Kresliaca tabule stojanová s počítadlom

Stojanová tabuľa s hodinami a počítadlom, je kvalitná drevená tabuľa, ktorá je vhodná na písanie a kreslenie bežnými kriedami, je veľmi ľahko umývateľná a odolná proti poškodeniu.Táto tabuľa je rozšírená o guličkové počítadlo, ktoré malým bádateľom poskytne širšie využitie tabule aj pre osobnostný rozvoj.Tabuľa je z kvalitného dreva a je ľahko prenosná.

Špecifikácie:

Výška: 90 cm
Rozmer rámu: 44,5 x 54,5 cm
Materiál: drevo

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18.júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy.Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kresliaca tabule stojanová s počítadlom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kreslící tabule stojanová s počítadlem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kreslící tabule stojanová s počítadlem. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kreslící tabule stojanová s počítadlem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rajztábla órával és golyós számolóval.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií