L.O.L. Surprise Lil Sisters

Zobraziť katalóg
L.O.L. Surprise Lil Sisters
4,9 12 hodnotení
Figúrky – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRApta0028 Produktové číslo:  35051552147

L.O.L. Surprise Lil Sisters

Rozbaľujte postupne úžasnú guľu, pretože vnútri nájdete veľa skvelých vecí! V každej guľôčke sa skrýva jedna figúrka L.O.L. Surprise Lil Sisters. A nielen tá, spolu s bábikou objavíte aj ďalšie prekvapenie. Pozrite sa, akú malú sestričku bábik L.O.L. Surprise ste získali a čo k nej ešte patrí. Nikdy vopred neviete, ktorú roztomilú L.O.L. bábiku z kolekcie tentoraz objavíte. Každá má svoje oblečenie a svoje doplnky. Po namočení sestričky – bábätka do vody vás čaká prekvapenie. Súčasťou balenia sú aj ďalšie samolepky a doplnky. Nazbierajte všetky bábiky z kolekcie L.O.L. Surprise Lil Sisters, kúpte si k nim zvieratká, alebo väčšie sestričky z ďalších kolekcií, starajte sa o ne a prežite veľa zábavy.

Kľúčové vlastnosti figúrky L.O.L. Surprise Lil sisters

  • Bábika – bábätko s doplnkami a s prekvapením schovaná v guli
  • Po ponorení do vody rôzne mení farbu
  • Každá guľôčka skrýva 5 vrstiev prekvapení
  • Doplnky sú vhodné aj pre väčšie bábiky z L.O.L. Surprise
  • Viacúčelové využitie gule (vaňa, alebo kabelka)
  • Súčasť zberateľskej kolekcie L.O.L. Surprise Lil Sisters
  • Skompletizujte rodinu malých sestričiek s L.O.L. väčšími bábikami a zvieratkami
  • Ďalšie aktivity aj mobilné aplikácie na stiahnutie na webe
  • Vhodné pre dievčatká od 3 rokov

Zažite napätie až do úplného konca s L.O.L. Surprise

S úžasnou guľôčkou L.O.L. Surprise Lil Sisters budete napätí až do poslednej chvíle. Guľa sa rozbaľuje postupne v piatich vrstvách, a v každej z nich nájdete prekvapenie v podobe rôznych doplnkov a oblečenia. To najlepšie príde nakoniec – roztomilá bábika v podobe bábätka, ktorá sa po ponorení do teplej a studenej vody rôzne zafarbuje. Guľu L.O.L. Surprise, v ktorej malé sestričky prebývajú navyše môžete využiť niekoľkými spôsobmi. Skvele poslúži ako vanička, alebo kabelka na uloženie celej kolekcie. Navyše všetky doplnky, ktoré s malou LiL Sister získate, sú vhodné aj pre jej staršie sestry zo všetkých kolekcií L.O.L. Surprise.

Súprava obsahuje:
Lupu na rozlúštenie kódov
Nálepku s kódom
2 rôzne doplnky
Bábiku s vodným prekvapením
Guľu
Cross-sell plagát

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je to pouze jedna koule za tu cenu, nebo jak je na poslední fotce 12 koulí v krabičce? Děkuji

Diskusia a poradňa k L.O.L. Surprise Lil Sisters
Príslušenstvo pre L.O.L. Surprise Lil Sisters Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L.O.L. Surprise Lil Sisters. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LOL Überraschung Lil Schwestern. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LOL Überraschung Lil Schwestern. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LOL Surprise Lil Sisters.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií