Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

lavica Spiderman

Zobraziť katalóg
lavica Spiderman
Úložný box rozmery 77 x 47 x 55 cm
Kód:  HRAa6750 Produktové číslo:  7290101050445

lavica Spiderman

Detská plastová lavica s rozprávkovým motívom Spidermana nadchne každé malé dieťa. Najmä chlapci si budú pripadať ako veľkí hrdinovia. Nábytek šikovně ukrývá úložný prostor, který můžete vyplnit hračkami či jiným dětským tajemstvím. Poriadok v izbe tak bude jednoducho udržateľný. V balení nájdete samolepiace obrázky, ktoré si sami nalepíte na lavičku. Tiež ju môžete jednoducho preniesť pomocou úchytov ukrytých po stranách. 

kľúčové vlastnosti

  • Lavica s veľkým úložným priestorom
  • Vrátane samolepiek Spidermana
  • Vhodná do detskej izby aj na záhradu
  • Úchyty na prenos

úložný priestor

Pomocou detskej lavičky vykúzlite v izbičke odpočinkovú zónu, na ktoré sa môžu deti posadiť. Tá tiež skvele ukryje neporiadok. Sedacia časť jednoducho nadvihnete a zbadáte takmer totožnú veľkosť priestoru akou sa pýši dĺžka lavice. Po stranách objavíte úchytky z farebného plastu, ktoré uľahčia prácu pri prenášaní plného boxu. 

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Spiderman Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Spiderman Hotovo!
Poznámka:
» Všetky Spider-Man hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre lavica Spiderman Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lavice Spiderman. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bank Spiderman. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bank Spiderman. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: pad Spiderman.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií