-->
LEGO Art stavebnice pre dospelých

Vytvorte si svoje vlastné umelecké dielo s radom stavebníc LEGO® Art

Stavebnice LEGO® Art ponúkajú skvelú príležitosť, ako si vyzdobiť váš osobný priestor obľúbeným motívom z rozprávky či filmu, abstraktnými vzormi alebo kontinentmi a štýlovými portrétmi hviezd. Je len na vás, ktorý kúsok vás uchváti. Vďaka niekoľkým možnostiam zostavenia môžete byť ešte vynaliezavejší a vytvoriť si vlastné a jedinečné umelecké dielo z kociek, ktoré sa ukrýva v každom projekte LEGO® Art.

LEGO® Art – zažite radosť z kreatívneho tvorenia a relaxujte

Prebuďte v sebe umelca a zažite netradičný kreatívny zážitok, s ktorým sa môžete podeliť aj s vašimi blízkymi. Stavebnice LEGO® Art sú náročnými mozaikami na zostavenie, ale zároveň si u nich perfektne oddýchnete od každodenných starostí a strastí. Navyše sú vhodné ako darček pre každého umeleckého a hudobného fanúšika. Ponorte sa do sveta, kde existuje len radosť z tvorenia LEGO® Art.

LEGO Art pre dospelých staviteľov
LEGO Art Elvis Presley

Jedinečný prvok interiéru pre pokročilých staviteľov LEGO® Art

Stavebnice LEGO® Art sú špeciálne upravené nástenné mozaiky, ktoré si môžete vystaviť v kancelárii aj doma. Súčasťou balenia je návod, ktorý vždy ponúka niekoľko rôznych variácií motívov aj farebných kombinácií. Záleží len na vás, čomu dáte prednosť. Každá súprava LEGO® Art obsahuje veľké množstvo kvalitne spracovaných dielikov, ktoré po odpočinku môžete opäť prestriedať a mať nový obrázok.

LEGO Art hudobný doprovod

Zostavte si ojedinelé dielo za sprievodu hudby

Ku každej kreatívnej súprave LEGO® Art získate informačnú brožúru aj hudobný sprievod, ktorý vás perfektne vtiahne do tvorenia.

LEGO Art The Rolling Stones

LEGO® Art – skvelý darček pre vašich blízkych

Pokiaľ viete, čo majú vaši blízki radi, stane sa stavebnice LEGO® Art jedinečným osobným darčekom, ktorý rozhodne neskončí na dne skrine.

LEGO Art kreatívna súprava

Udržujte sa vo forme so stavebnicou LEGO® Art

Rada LEGO® Art je predovšetkým prostriedkom na relaxáciu. Prispieva však aj k rozvoju fantázie, kreativity a k udržaniu jemnej motoriky.