Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

LEGO Batman Movie 70916 Batmanov lietadlo

Zobraziť katalóg
LEGO Batman Movie 70916 Batmanov lietadlo
Stavebnica 1053 dielikov, odporúčaný vek 9-14 rokov
Kód:  LO70916 Produktové číslo:  5702015870412 Stránky výrobcu
LEGO Batman Movie 70916 Batmanov lietadlo Predaj skončil

LEGO Batman Movie 70916 Batmanov lietadlo

S príchodom filmu Batman Movie prichádza LEGO s novou radou svojich stavebníc, ktoré budú pripomínať postavy a scény z tohto filmu. Objavte svet všetkých týchto superhrdinov s LEGO Batman Movie! Stavebnica je vhodná pre deti vo veku od 6 do 14 rokov a okrem toho, že poskytuje nekonečný zdroj zábavy, napomáha k rozvoju kreativity, fantázie a predstavivosti.

kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 9 do 14 rokov
  • Motív filmu Batman Movie
  • Úžasný svet superhrdinov
  • Umožní dieťaťu zostaviť si svoj vlastný príbeh
  • Rozvíja tak kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov - 1053

LEGO Batman Movie - Batmanov lietadlo

Kto by nechcel preletieť sa v Batmanovho lietadle? Tento úžasný stroj budí rešpekt a obdiv, poďte ho teda preskúmať čo najpodrobnejšie. Sotva nasadnete s Batmanom a Robinom na jeho palubu, hneď je jasné, že pôjde o viac ako len vyhliadkový let. Harley Quinn na vás začne strieľať zo svojho rýchlo strieľajúceho delá a snaží sa vás zostreliť. Odpovedzte mu rovnakou mincou a strieľajte po ňom z pružinových vystreľovacie az vystreľovací diskov. Čo najrýchlejšie pristaňte, vypustite auto zo zadnej časti Batmanovho lietadla a prenasledujte Harley. Dostanete ju?

Obsah balenia:
tri minifigúrky - Batman, Robin a Harley Quinn
Batmanov lietadlo - otváracie dvojitý kokpit pre minifigúrky s priesvitne žltým čelným sklom, otáčací trysky, nastaviteľná krídla pre letový a pristávacie režim, dva pružinové vystreľovací, dva vystreľovací diskov, otváracia zadná úložný priestor, v ktorom sa nachádza malý automobil a priesvitné dieliky svetiel
Harleyino dialo - rýchly vystrelovač a dve kolá
Batmanov Batarang
otáčací kladivo Harley Quinn
Batmanovho a Robinovej kápě
Batmanov viacúčelový pásik
Harley Quinninu baletné suknička

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Batman Hotovo!
Druh
Stavebnica Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Batman Hotovo!

Druh

Druh
Stavebnica Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Batman Movie 70916 Batmanov lietadlo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Batman Movie 70916 Batmanovo letadlo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Batman Movie 70916 Batwing. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Batman Movie 70916 Batwing. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 70916 - LEGO Batman™: A film - A Denevérszárny.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií