LEGO Creator 10262 Bondov Aston Martin DB5

Zobraziť katalóg
LEGO Creator 10262 Bondov Aston Martin DB5
5 7 hodnotení
LEGO stavebnica pre deti a dospelých, vhodné od 16 rokov, téma: auta a vozidlá, rok uvedenia 2018, počet dielikov 1295ks
Kód:  LO10262 Produktové číslo:  5702016111828 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO Creator 10262 Bondov Aston Martin DB5 Predaj skončil

LEGO Creator 10262 Bondov Aston Martin DB5

LEGO Aston Martin James Bond

LEGO® Creator
Bondov Aston Martin DB5

Model s povolením oslniť

Postavte si tento sofistikovaný a elegantný model kultového športiaku z bondoviek vďaka stavebnici LEGO® Creator Expert 10262 Bondov Aston Martin DB5. Ale pozor, tento model rozhodne nepatrí len na výstavu. Obsahuje tiež veľa akčných funkcií, s ktorými sa môžete pustiť do každej tajnej misie. Samozrejmosťou je prepracovaný interiér a ďalšie detaily vozidla LEGO Aston Martin.


LEGO věk

Pre staviteľa od 16 rokov

Auto

Verný model kultového automobilu

LEGO like

Mnoho funkcií a pohyblivých častí



LEGO Aston Martin

História a film

Voz Aston Martin DB5 je populárny šesťvalcový športiak z roku 1964. Svetový ohlas dosiahol predovšetkým vďaka striebornému plátnu a bondovke Goldfinger. Objavil sa aj v jej ďalších pokračovaniach - Golden eye (1995), Zajtrajšok nikdy nezomiera (1997), Casino Royale (2006) a naposledy aj vo Skyfall (2012). Celkom sa tohto automobilu vyrobilo 1 059 kusov a v čase uvedenia sa jeho cena vyšplhala na viac ako 4 000 libier.

Dokonale prepracované detaily

Ako už je u automobilových modelov LEGO zvykom, aj u LEGO Aston Martin sa kladie veľký dôraz na detaily a vernosť spracovania. V prepracovanom interiéri nechýba ani agentská výbava - tajný počítač a telefón v priehradke dverí. Pod otváracou kapotou sa potom ukrýva 6-valcový motor s 1-radovým usporiadaním.

LEGO Aston Martin
LEGO Aston Martin

Zábavné akčné funkcie

Okrem otváracej kapoty a dverí sa tento LEGO Aston Martin pýši funkčným katapultom sedadla spolujazdca, otáčacími poznávacími značkami, zdvíhacím zadným nepriestrelným štítom, vysúvacími ostrými hrotmi na kolesách a guľomety na prednom krídle.

Kultový model pre všetkých nadšencov

Vďaka svojej kultúrnej hodnote a kvalitnému spracovaniu, by tento model nemal chýbať v žiadnej zbierke fanúšika stavebníc LEGO, vozov Aston Martin či Jamesa Bonda. A určite tiež poteší aj každého automobilového nadšenca.

LEGO Aston Martin

LEGO Creator

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Táto séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek v rámci jednej stavebnice viacero tematicky podobných modelov a rozšíriť si tak možnosti hrania a stavania. Deti si zamilujú tú úžasnú príležitosť objavovať nové možnosti a prestavovať modely áut, zvieratiek, strojov, domov aj lietadiel. Stavebnica LEGO Creator rozvíja kreativitu, jemnú motoriku aj predstavivosť a fantáziu detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
16 rokov Hotovo!
Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Rad
LEGO® Creator Expert Hotovo!
Rok uvedenia
2018 Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
16 rokov Hotovo!

Detailné informácie

Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Rad
LEGO® Creator Expert Hotovo!
Rok uvedenia
2018 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaká bude prosím cena? Děkuji Janák

Našla som u vás stavebnicu Lego Aston Martin za výbornú cenu 117€. Písete, že je rozbalená. Čo to presne znamená? Je vhodná ako darček? Ďakujem

Dobry den je moznost jej vratit v lednu (vanocni darek) v pripade ze by se nelibilo (nerozbalene)?

Dobrý den, jaké má prosím toto lego rozměry ve složeném stavu? Děkuji

Prosím vás, na základe čoho je toto lego definované ako "stavebnica pre chlapcov"? Treba pri skladaní používať pišoša, rukami to nejde?

Dobrý den dneska jsem zaplatil kartou objednávku lega aston martin db5, Objednávka: 191900820. Na legu je napsáno doprava zdarma a naúčtovali jste mi 55 Kč. Co s tím.

Dobrý den.Chci se zeptat,kdy bude tento model skladem?Bude to do vánocc?Předem děkuji za odpověď

Kdy bude toto zboží k dispozici v Praze na prodejně??

dobrí den chcem sa opytať na lego Lo 10262 kedy bude na predaj v Alza Banská bystrica

Diskusia a poradňa k LEGO Creator 10262 Bondov Aston Martin DB5
Príslušenstvo pre LEGO Creator 10262 Bondov Aston Martin DB5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator Expert 10262 Bondův Aston Martin DB5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 10262 James Bond™ Aston Martin DB5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 10262 James Bond™ Aston Martin DB5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Creator Expert 10262 James Bond™ Aston Martin DB5.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií