Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO DC Super Heroes Superman

Zobraziť katalóg
LEGO DC Super Heroes Superman
Čelovka detská, odporúčaný vek od 5 rokov
Kód:  HRAa4664 Produktové číslo:  4895028509415

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO DC Super Heroes Superman Predaj skončil

LEGO DC Super Heroes Superman

Jedinečná čelovka LEGO DC Super Heroes je skvelým tipom na darček pre malé dobrodruhov. Figúrka Supermana, v ktorej nožičkách je umiestnená dvojica LED diód, je obľúbeným doplnkom pri detských hrách. LED diódy sa rozsvietia jediným stlačením tlačidla na hrudi postavičky. Figúrku možno tiež jednoducho odopnúť od popruhu a pripevniť k batohu či bunde kde bude plniť funkciu elegantný ozdoby. Napájanie je zabezpečené pomocou dvojice batérií CR2025 a sú súčasťou balenia. 

kľúčové vlastnosti

  • Odporúčaný vek: 5+
  • Slúži tiež ako zberateľská figúrka
  • Batérie 2 × CR2025 sú súčasťou balenia
  • Nastaviteľné nožičky do rôznych uhlov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE. 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO DC Super Heroes Superman Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DC Super Heroes Superman . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DC Super Heroes Superman. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DC Super Heroes Superman. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO DC Super Heroes Superman.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií