Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

LEGO DUPLO 10817 Tvorivá truhla

Zobraziť katalóg
LEGO DUPLO 10817 Tvorivá truhla
5 1 hodnotení
Stavebnica – 70 dielikov, odporúčaný vek od 1,5 do 5 rokov
Kód:  LO1078 Produktové číslo:  5702015595292 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO DUPLO 10817 Tvorivá truhla Predaj skončil

LEGO DUPLO 10817 Tvorivá truhla

Tvorivá truhla je až po okraj plná kociek na tvorenie podľa detskej a vašej fantázie! Lego Duplo je nekonečným zdrojom tvorivej zábavy pre všetkých malých nezbedníkov od 1,5 až do 5 rokov. Kocky sú špeciálne navrhnuté tak, aby skvele padli do malých rúčok a aby boli zároveň absolútne bezpečné a vy ste mohli nechať bez obáv svoje deti hrať sa. S Legom DUPLO majú rozhodne s čím! Pozorujte ako tí najmenší stavajú nekonečné komíny, jednoduché domčeky a mosty z klasických kociek, nepotrvá dlho a vytrénujú svoju jemnú motoriku natoľko, že to zvládnu úplne sami. Staršie deti sa rady hrajú na predavača, farmára, prevádzkujú zoo, jazdia s autami, skrátka prenikajú do reálneho sveta formou hry a aj v tomto období im bude Lego Duplo so svojím množstvom tematických stavebníc verným spoločníkom.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 1,5 roka do 5 rokov

  • Zábavná tvorivá hra
  • Trénuje jemnú motoriku, predstavivosť a fantáziu
  • Spĺňa najprísnejšie normy bezpečnosti
  • Kvalitné prevedenie
  • Počet dielikov – 70

Lego Duplo Tvorivá truhla

Potrebujete doplniť vaše sety Lego Duplo o univerzálne kocky, aby ste s deťmi mohli vymýšľať a stavať, čo vás len napadne? Tvorivá truhla je až po okraj plná takých kociek v rozličných farbách a tvaroch, takže pohodlne zostavíte, čo práve potrebujete. Je libo snehuliaka, zmrzlinu, tulipán či pomaranč? Alebo radšej slimáka, kačičku alebo strašidelného ducha? To všetko a ešte oveľa viac postavíte s touto truhlou plnou kociek.

Obsah balenia:
Štandardné kocky v celej farebnej škále
Stromy a kvety
Zaoblené, oválne aj guľaté dieliky
Celkovo 70 dielikov

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO DUPLO 10817 Tvorivá truhla Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO 10817 Tvořivá truhla. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10817 Kreatives Bauset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10817 Kreatives Bauset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO DUPLO 10817 Creative Chest.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií