Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

LEGO Friends 41317 Katamarán Sunshine

Zobraziť katalóg
LEGO Friends 41317 Katamarán Sunshine
4,8 5 hodnotení
Stavebnica – 603 dielikov, odporúčaný vek 7–12 rokov
Kód:  LO41317 Produktové číslo:  5702015866460 Stránky výrobcu
LEGO Friends 41317 Katamarán Sunshine Predaj skončil

LEGO Friends 41317 Katamarán Sunshine

Užite si letné radovánky v bazéne mestečka Heartlake. Stavebnice LEGO Friends sú určené pre všetky malé slečny, ktoré so svojimi kamarátmi rady zažívajú rôzne dobrodružstvá a udalosti bežného dňa, rovnako ako dospeláci. V mestečku Heartlake žije pätica nerozlučných kamarátok, ktorá zažíva tie najrôznejšie príhody. Spoločne s nimi môžu malé staviteľky ísť do prírody, do školy, za športom aj za kultúrou a vždy zažijú veľa dobrodružstiev i priateľskej pohody. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre deti od 7 – 12 rokov

  • Nové dobrodružstvá v mestečku Heartlake
  • Otvára bránu do čisto dievčenského sveta
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa vyhrá samé alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov - 603

LEGO Friends - Katamarán Sunshine

Olivie, Stephanie a Liam majú úžasnú príležitosť stráviť skvelý deň na katamaráne! Sprevádzajte ich a užite si s nimi veľa zábavy a nevšedných zážitkov. Či už ste na palube pri bazéne alebo v podpalubí, sledujete cez priehľadné dno katamaránu podmorský svet - vždy sa dobre zabavíte. Liam dokonca vyšiel na vodný skúter a ťahá za sebou Stephanie na vodných lyžiach. Netrvá dlho a pridajú sa k nim dva priateľské delfíny.

Obsah balenia:
3 minifigúrky - Olivie, Stephanie a Liam, navyše figúrky Sheena a delfín Sapphira
3-poschodový katamarán - horná paluba pre opaľovanie sa spolu s dvoma lehátkami a bazénom, mostík s ovládaním riadenia a posedením, šmykľavka do vody a točité schody z vody, otváracia garáž pre vodný skúter a obytné priestory s kuchyňou, spálňou a obývacou izbou s pohovkou a priehľadnou podlahou
Vodný skúter
Loďka v tvare banánu
Nafukovacie koleso
Záchranné vesty
Plutvy
Zmrzlina
Nanuky
Koše
Noviny
Smartfón
Mp3 prehrávač

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry je mozne pouzit na kupu tovaru aj elektronicku poukazku v hodnote 20 eur na nakup v allza. Dakujem

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je tovar kompletný, či bol rozbalený, má iný obal, teda konkrétne, prečo je zľavnený. Ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k LEGO Friends 41317 Katamarán Sunshine
Príslušenstvo pre LEGO Friends 41317 Katamarán Sunshine
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41317 Katamarán Sunshine. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41317 Sonnenschein-Katamaran. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41317 Sonnenschein-Katamaran. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 41317 - LEGO Friends - Napsütötte katamarán.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií