Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

LEGO Friends Cupcake Maxi - 2 dielna súprava

Zobraziť katalóg
LEGO Friends Cupcake Maxi - 2 dielna súprava
Školský batoh – s batôžkom na cvičebný úbor, rozmery: 28×41×20cm, hmotnosť: 830g
Kód:  HRAif4624 Produktové číslo:  5711013040536 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO Friends Cupcake Maxi - 2 dielna súprava Predaj skončil

LEGO Friends Cupcake Maxi - 2 dielna súprava

Školský batoh LEGO Friends Cupcake Maxi budú deti s radosťou nosiť už na prvom stupni základnej školy. Ružovofialový batoh s cukrárkami z mestečka Heartlake váži len 830 g a je tak vhodný aj pre tých najmenších školákov. Ľahká konštrukcia a anatomicky tvarovaná chrbát sú konštruované tak, aby dokonale kopírovali chrbticu a rovnomerne rozložili váhu učebníc. Nastaviteľné, polstrované ramenné popruhy a hrudný pás znižujú záťaž na ramená a krk. Súčasťou aktovky je tiež batôžtek na cvičebný úbor a klip k jeho uchyteniu.

Hlavné vlastnosti školskej tašky Friends Cupcake Maxi

  • Školský batoh s LEGO motívom muffinov
  • Ľahká konštrukcia
  • Ortopedicky tvarovaný chrbát
  • Dokonalé rozloženie váhy
  • Friends Cupcake Maxi má nízku hmotnosť
  • Maximálny priestor pre učebnice
  • Pevné plastové dno
  • Reflexné prvky na popruhoch
  • Termo vrecko pre desiatový box
  • Kvalitné spracovanie typu Maxi
  • Školský batoh s moderným dizajnom
  • Súčasťou je aj batôžtek na cvičebný úbor

Vyhotovenie Maxi s najväčším priestorom

Školská aktovka Friends Cupcake Maxi ružovofialová má v hornej časti klopu na suchý zips, pod ktorou sa nachádza špeciálne vrecko na peračník a dve veľké vrecká na zips ideálne pre uloženie dosiek a učebníc vo formáte A4. Nechýba ani malé vrecko na drobnosti a opasok z gumy pre ťažšie predmety, ktorý je šikovne umiestnený pri konštrukcii chrbta a zaistí tak rovnomerné rozloženie hmotnosti. Pre schovanie desiatej slúži predné termo vrecko a na pitie bočné sieťované vrecko. Vnútri batohu nájdete aj menovku a odopínací klip na kľúče.

Kvalitný školský batoh

Dno školského batohu s LEGO motívom je vyrobené z veľmi odolného plastu, ktorý zabraňuje poškodeniu a zašpineniu spodnej časti batohu i jeho rohov. Vďaka pevnému dnu batoh drží svoj tvar a po otvorení stojí. Na hornej časti batohu sa nachádza vystužená rukoväť na prenášanie v ruke. Rodičia potom iste ocenia reflexné prvky na popruhoch pre väčšiu bezpečnosť detí. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Friends Cupcake Maxi - 2 dielna súprava Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends Cupcake Maxi - 2 dílný set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends Cupcake - 2-teiliges Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends Cupcake - 2-teiliges Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Friends Cupcake Maxi - 2 részes készlet.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií