Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

LEGO Priatelia PopStar Maxi - sada 2 ks

Zobraziť katalóg
LEGO Priatelia PopStar Maxi - sada 2 ks
Školský batoh s cvičením, rozmery: 28 × 41 × 20 cm, hmotnosť: 830 g
Kód:  HRAif4622 Produktové číslo:  5711013040529 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO Priatelia PopStar Maxi - sada 2 ks Predaj skončil

LEGO Priatelia PopStar Maxi - sada 2 ks

Školská taška LEGO Priatelia PopStar Maxi budú radi nosiť deti v prvom ročníku základnej školy. Fialový batoh s populárnou hviezdou hviezdou Livi váži iba 830 g a je vhodný aj pre najmenších školákov. Ľahká konštrukcia a anatomicky tvarovaná chrbát sú navrhnuté tak, aby perfektne kopírovali chrbticu a rovnomerne rozložili váhu učebníc. Nastaviteľné polstrované ramenné popruhy a hrudný pás redukujú krk a ramenné napätie. Kufor je tiež vybavený batohom na cvičenie a klipsmi na jeho pripevnenie.

Hlavné funkcie batérie Friends PopStar Maxi School

  • školský batoh s motívom LEGO popových hviezd
  • ľahká konštrukcia
  • ortopedicky tvarovaný chrbát
  • dokonalé rozloženie hmotnosti
  • Priatelia PopStar Maxi sú ľahké
  • dostatok miesta pre učebnice
  • plné plastové dno
  • reflexné prvky na popruhoch
  • tepelné vrecko na odkladací box
  • kvalitné spracovanie Maxi
  • školský batoh s moderným dizajnom
  • Súčasťou vrecka na cvičenie je tiež

Vytvorte Max s dostatkom miesta

Puzdro PopStar Maxi fialová školská aktovka má na vrchu suchý zips, ktorý je vybavený špeciálnym vreckom na pero a dvoma veľkými vreckami na zips, ktoré sú ideálne na uloženie dosiek a učebníc veľkosti A4. K dispozícii je tiež malé vrecko na malé predmety a gumový pás pre ťažšie predmety, ktoré sú šikovne umiestnené na zadnej konštrukcii, aby sa zabezpečilo rovnomerné rozloženie hmotnosti. Pre snacking slúži predné termo vrecko ako bočné sieťové vrecko na pitie. Môžete tiež nájsť menovku a klip na kľúče vo vnútri vrecka.

Kvalitný školský batoh

Spodok školského batohu s motívom LEGO je vyrobený z veľmi odolného plastu, ktorý zabraňuje poškodeniu a nečistotám na spodku batohu a jeho rohom. Vďaka pevnému dnu batoh zachováva svoj tvar a po otvorení sa otvára. V hornej časti batohu je vystužená rukoväť pre ruky. Rodičia určite ocenia reflexné prvky na popruhoch pre väčšiu bezpečnosť detí. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Priatelia PopStar Maxi - sada 2 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends PopStar Maxi - 2 dílný set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends PopStar Maxi - 2 dílný set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends PopStar Maxi - 2 dílný set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Friends PopStar Maxi - 2 darabos.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií