AD homeoffice AD homeoffice

LEGO Ninjago 70670 Chrám Spinjitzu

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago 70670 Chrám Spinjitzu
5 3 hodnotení
LEGO stavebnica pre deti, vhodné od 9 rokov, téma: domy, hrady, nindžovia a stavby, postavičky: Cole, Jay, Kai, Lloyd, Nya, Wu, Wyplash a Zane, rok uvedenia 2018
Kód:  LO70670 Produktové číslo:  5702016367508 Stránky výrobcu
LEGO Ninjago 70670 Chrám Spinjitzu Predaj skončil

LEGO Ninjago 70670 Chrám Spinjitzu

LEGO Ninjago v okamihu vtiahne vašu ratolesť do sveta plného akcie a dobrodružstva a dokáže ju zabaviť aj na celé hodiny! Ninjago vychádza z populárneho TV seriálu, v ktorom statoční nindžovia bojujú proti nepriateľom, ktorí sa snažia zničiť ich svet. Vaše dieťa bude nadšené zo stretnutia so známymi postavičkami a že sa bude môcť zahrať hru Spinjitzu. Stavebnica LEGO Ninjago 70670 Chrám Spinjitzu pomáha rozvíjať obzvlášť fantáziu, kreativitu a predstavivosť a je tak ideálna pre malých dobrodruhov od 9 rokov.

Kľúčové vlastnosti LEGO Ninjago 70670 Chrám Spinjitzu

  • Stavebnica vhodná pre deti od 9 rokov
  • Svet plný akcie a dobrodružstva
  • LEGO inšpirované TV seriálom
  • Napínavé boje ninjov proti nepriateľom
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Stavebnica Ninjago Chrám Spinjitzu obsahuje 1 070 dielikov

LEGO Ninjago – Chrám Spinjitzu

Wyplash je skutočný nepriateľ, s ktorým sa odvážni nindžovia musia stretnúť v boji o Zlatú zbraň. Zostavte si chrám Spinjitzu ukrytý vysoko v horách a trénujte nindžov vo výcvikovej stanici. Nechajte sa zasvätiť spoločne s nindžom Wuom, Jayom, Nyou, Zaneom, Coleom, Lloydom, Kaiom do tajov bojového umenia. Rozvíjajte sa v obratnosti, rýchlosti, sile a vytrvalosti a prehrajte si obľúbenú scénku zo seriálu Ninjago Majstri Spinjitzu. Wyplashova dýka nebude mať žiadnu šancu!

Obsah balenia:
8 minifigúrok: Wu, Jay, Nya, Zane, Cole, Lloyd, Kai a Wyplash
Chrám Spinjitzu s vežou, čajovňou so skrytou pascou, rotujúcou výcvikovou stanicou a bonsajom,
výcviková stanica s 2 rotujúcimi mečmi, výcviková stanica s nožom na krájanie ovocia, terč v podobe banánu a jablka a 2 bojové platformy
Kaiov meč ohňa
Jayove nunčaky blesku
Coleova kosa zemetrasenia
Zaneove šurikeny ľadu
Wuova palica
Nyova kopija
Wyplashova dýka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Ninjago 70670 Chrám Spinjitzu
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70670 Chrám Spinjitzu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70670 Kloster des Spinjitzu. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70670 Kloster des Spinjitzu. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ninjago 70670 A Spinjitzu monostora.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií