PET AD homeoffice

LEGO Ninjago 70674 Ohnivý tesák

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago 70674 Ohnivý tesák
4,0 3 hodnotení
LEGO stavebnica pre deti, vhodné od 8 rokov, téma: draci, nindžovia a zvieratká, postavičky: Aspheer, Kai, Pyroničiteľ a Pyrozabijak, rok uvedenia 2019
Kód:  LO70674 Produktové číslo:  5702016365511 Stránky výrobcu
LEGO Ninjago 70674 Ohnivý tesák Predaj skončil

LEGO Ninjago 70674 Ohnivý tesák

LEGO Ninjago v okamihu vtiahne vašu ratolesť do sveta plného akcie a dobrodružstva a dokáže ju zabaviť aj na celé hodiny! Ninjago vychádza z populárneho TV seriálu, v ktorom statoční nindžovia bojujú proti nepriateľom, ktorí sa snažia zničiť ich svet. Vaše dieťa bude nadšené zo stretnutia so známymi postavičkami a že si bude môcť zahrať hru Spinjitzu. Stavebnica pomáha rozvíjať obzvlášť fantáziu, kreativitu a predstavivosť a je tak ideálna pre malých dobrodruhov od 8 rokov.

Kľúčové vlastnosti LEGO Ninjago

  • Stavebnica vhodná pre deti od 8 rokov
  • Svet plný akcie a dobrodružstva
  • LEGO inšpirované TV seriálom
  • Napínavé boje ninjov proti nepriateľom
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Návod PLUS dostupný v aplikácii LEGO Life na jednoduchšie a intuitívnejšie stavanie
  • Stavebnica obsahuje 463 dielikov

LEGO Ninjago 70674: Ohnivý tesák

Ako získate zvitok zakázaného Spinjitzu? Spolu s Kaiom FS musíte vyhrať nad hadom Ohnivým Tesákom hadej čarodejnice Aspheery. Premôcť obrovského hada však nie je len tak. Ohnivý tesák pripomína kobru, pľuje oheň a má hrozivý, mávajúci a hrkajúci chvost. Porazíte svojich protivníkov pomocou nindža tornáda spinnera, dosiahnete na Aspheerin trón a ukoristíte zvitok?

Premôže vás hrozivý had?

Z LEGO hada Ohnivého Tesáka ide naozaj strach. Obsahuje trón pre minifigúrku, papuľu s ohňom, má hrozivý, mávajúci a hrkajúci chvost s 2 vystreľovačmi a reťaz na pripojenie minifigúriek. Nechýba Kaiov tornádo spinner a Aspheerin zvitok zakázaného Spinjitzu. Prehrávajte si scény zo seriálu a vyhrajte nad hadom. Pre lepšie a intuitívnejšie stavanie si môžete stiahnuť návod PLUS, dostupný v LEGO Life aplikácii pre inteligentné telefóny a tablety.

Rozmery hada Ohnivého Tesáka:
21 × 29 × 18 cm

Obsah balenia:
Minifigúrka Kaia FS
Minifigúrka Aspheery
Minifigúrka Pyrozabijáka
Minifigúrka Pyroničiteľa
Kocky na zostavenie hada Ohnivého zabijaka s trónom pre minifigúrku, otváracou tlamou s ohňom, mávajúcim a hrkajúcim chvostom s 2 vystreľovačmi, 2 vlajkami a reťazou na pripojenie minifigúriek
Stojan z kociek so žezlom
Strieborná katana Kaia FS
Aspheerin zvitok zakázaného Spinjitzu
Pyrozabijakov meč
Pyroničiteľova šabľa
Nabitá kape Kaia FS
Tornádo spinner Kaia FS
Aspheerino brnenie a ohnivý chvost
Pyrozabijakov štít
Pyroničiteľovo hadie brnenie a štít

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Ninjago 70674 Ohnivý tesák
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70674 Ohnivý tesák. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70674 Feuerschlange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70674 Feuerschlange. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ninjago 70674 Tüzes Agyar.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií