Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ kancelář

LEGO Ninjago Jay Optimo - 2 dílný set

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago Jay Optimo - 2 dílný set
Školský batoh s batôžkom na cvičebný úbor, rozmery: 28 × 38 × 19cm, hmotnosť: 720g
Kód:  HRAif4628 Produktové číslo:  5711013040567 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO Ninjago Jay Optimo - 2 dílný set Predaj skončil

LEGO Ninjago Jay Optimo - 2 dílný set

Školský batoh LEGO Ninjago Jay Optimo budú deti s radosťou nosiť už na prvom stupni základnej školy. Batoh s motívom bojovníka Jaye váži len 720 ga je tak vhodný aj pre tých najmenších školákov. Ľahká konštrukcia a anatomicky tvarovaná chrbát sú konštruované tak, aby dokonale kopírovala chrbticu a rovnomerne rozložila váhu učebníc. Nastaviteľné, polstrované ramenné popruhy a hrudný pás znižujú záťaž na ramená a krk. Súčasťou aktovky je tiež batôžtek na cvičebný úbor.

Kľúčové vlastnosti

  • školský batoh s motívom LEGO postavičiek
  • ľahká konštrukcia
  • ortopedicky tvarovaný chrbát
  • dokonalé rozloženie váhy
  • nízka hmotnosť
  • dostatočný priestor pre učebnice
  • pevné plastové dno
  • reflexné prvky na popruhoch
  • termo vrecko pre desiatový box
  • kvalitné spracovanie
  • moderný dizajn
  • súčasťou je aj batôžtek na cvičebný úbor

dostatok priestoru

Školská aktovka Ninjago Jay Optimo má v hornej časti klopu na suchý zips, pod ktorou sa nachádza špeciálne vrecko na peračník a hlavné vrecko na zips ideálne pre uloženie dosiek a učebníc vo formáte A4. Nechýba ani priehradka pre ťažšie predmety, ktorá je šikovne umiestnená u konštrukcie chrbta a zaistí tak rovnomerné rozloženie hmotnosti. Pre schovanie desiate slúži predné termo vrecko a na pitie bočné sieťované vrecko. Vnútri batohu nájdete aj menovku a odopínateľný klip na kľúče.

kvalitné spracovanie

Dno batohu je vyrobené z veľmi odolného plastu, ktorý zabraňuje poškodeniu a zašpineniu spodnej časti batohu i jeho rohov. Vďaka pevnému dnu batoh drží svoj tvar a po otvorení stojí. Na hornej časti batohu sa nachádza vystužená rukoväť na prenášanie v ruke. Rodičia potom iste ocenia reflexné prvky na popruhoch pre väčšiu bezpečnosť detí. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Ninjago Jay Optimo - 2 dílný set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago Jay Optimo - 2 dílný set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Jay Optimo - 2 dílný set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Jay Optimo - 2 dílný set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ninjago Jay Optimo - 2 darabos készlet.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií