AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

LEGO Ninjago Lloyd Maxi školní aktovka, 2dílný set

Zobraziť katalóg
LEGO Ninjago Lloyd Maxi školní aktovka, 2dílný set
4,0 1 hodnotení
Školský batoh – s batôžkom na cvičebný úbor, rozmery: 28×41×20cm, hmotnosť: 830g
Kód:  HRAif4626 Produktové číslo:  5711013047634 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEGO Ninjago Lloyd Maxi školní aktovka, 2dílný set Predaj skončil

LEGO Ninjago Lloyd Maxi školní aktovka, 2dílný set

Školský batoh LEGO Ninjago Lloyd Maxi budú deti s radosťou nosiť už na prvom stupni základnej školy. Zeleno-čierny batoh s motívom vodcu Ninjov váži len 830 g a je tak vhodný aj pre tých najmenších školákov. Ľahká konštrukcia a anatomicky tvarovaná chrbtová časť sú konštruované tak, aby perfektne kopírovali chrbticu a rovnomerne rozložili váhu učebníc. Nastaviteľné, vystužené plecné popruhy a hrudný pás znižujú záťaž na plecia a krk. Súčasťou aktovky je aj batôžtek na cvičebný úbor a klip na jeho uchytenie.

Hlavné vlastnosti školskej tašky Ninjago Lloyd Maxi

  • Školský batoh s motívom LEGO postavičiek
  • Ľahká konštrukcia
  • Ortopedicky tvarovaná chrbtová časť
  • Perfektné rozloženie váhy
  • Ninjago Lloyd Maxi má nízku hmotnosť
  • Maximálny priestor na učebnice
  • Pevné plastové dno
  • Reflexné prvky na popruhoch
  • Termo vrecko na desiatový box
  • Kvalitné spracovanie
  • Školský batoh s moderným dizajnom
  • Súčasťou je aj batôžtek na cvičebný úbor

Vyhotovenie Maxi s najväčším priestorom

Školská aktovka Ninjago Lloyd Maxi zeleno-čierna má v hornej časti poklop na suchý zips, pod ktorým sa nachádza špeciálne vrecko na peračník a dve veľké vrecká na zips, ideálne na uloženie dosiek a učebníc vo formáte A4. Nechýba ani malé vrecko na drobnosti a pás z gumy na ťažšie predmety, ktorý je šikovne umiestnený pri konštrukcií chrbta a zabezpečí tak rovnomerné rozloženie hmotnosti. Na uschovanie desiaty slúži predné termo vrecko a na fľašu s vodou bočné sieťované vrecko. Vnútri batohu nájdete aj menovku a odopínací klip na kľúče.

Kvalitný školský batoh

Dno školského batohu s LEGO motívom je vyrobené z veľmi odolného plastu, ktorý zabraňuje poškodeniu a zašpineniu spodnej časti batohu a jeho rohov. Vďaka pevnému dnu batoh udržiava svoj tvar a aj po otvorení stojí priamo. Na hornej časti batohu sa nachádza vystužená rukoväť na prenášanie v ruke. Rodičia určite ocenia aj reflexné prvky na popruhoch pre väčšiu bezpečnosť detí. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Ninjago Lloyd Maxi školní aktovka, 2dílný set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago Lloyd Maxi školní aktovka, 2dílný set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Lloyd Maxi školní aktovka, 2dílný set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago Lloyd Maxi školní aktovka, 2dílný set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Ninjago Lloyd Maxi iskolatáska, aktatáska, 2 részes.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií