PET PET

LEGO Friends 41339 Mia a jej karavan

Zobraziť katalóg
LEGO Friends 41339 Mia a jej karavan
4,8 17 hodnotení
LEGO stavebnica pre dievčatá, vhodné od 7 rokov, téma vozidlá a mini bábiky, rok uvedenia 2017
Kód:  LO41339 Produktové číslo:  5702016111613 Stránky výrobcu
LEGO Friends 41339 Mia a jej karavan Predaj skončil

LEGO Friends 41339 Mia a jej karavan

Vyrazte s Miou a Stephaniou na vidiek! Stavebnica LEGO Friends je určená pre všetky malé slečny, ktoré rady so svojimi kamarátmi zažívajú rôzne dobrodružstvá a alebo udalosti bežného dňa rovnako ako dospelí. V mestečku Heartlake žije pätica nerozlučných kamarátiek, ktorá zažíva tie najrôznejšie príhody. Spoločne s nimi môžu malé staviteľky do prírody, do školy, za športom aj za kultúrou a vždy zažijú veľa dobrodružstiev a priateľskej pohody. Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu, jemnú motoriku a predstavivosť detí a radí sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

LEGO Friends 41339 Mia a jej karavan

  • Určené pre deti od 7 do 12 rokov
  • Nové dobrodružstvá v mestečku Heartlake
  • Otvára bránu do čisto dievčenského sveta
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Hranie s LEGO Friends Mia a jej karavan precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa môže hrať samé, alebo sa môže zapojiť celá rodina
  • Počet dielikov – 488

LEGO Friends Mia a jej karavan

Kto by nemiloval kempovanie! Vyrazte karavanom na vidiek s Miou a Stephaniou a užite si veselé dobrodružstvo v kempe. Zostavte si plátennú striešku a piknikový stôl. Potom už rýchlo do kuchyne pripraviť niečo dobré a potom si môžete vychutnať jedlo pod šírym nebom. Chcete preskúmať okolie? Naplánujte si dobrodružstvo v nafukovacom člne alebo podniknite vychádzku na priateľskom koníkovi. A až príde čas na spanie, stačí otvoriť horné poschodie karavanu, kde sa dievčatá uložia. Vychutnajú si noc pod širákom a stan postavíte až zajtra. 

Obsah balenia:
mini-bábika Mia a Stephanie a figúrka koňa Aria,
karavan s otváracou strechou, kabína pre 2 mini-bábiky, kúpeľňa so záchodom a umývadlom, kuchyňa s chladničkou, varičom, umývadlom a jedálenským priestorom, skladacia plátená strieška, spací priestor s otváracou strechou a samostatný stan s 2 lôžkami, piknikový stôl a vonkajší priestor so stromom, značkou a krmítkom pre kone

Doplnky: nafukovací čln, prilba, 2 vysielačky, 2 párky v rožku, misa ovocia, hrnček „I love Heartlake City", hrnček, fľaša na pitie, panvica, hrebeň, fľaštička s parfumom a košík

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Friends 41339 Mia a jej karavan
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41339 Mia a její karavan. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41339 Mias Wohnmobil. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41339 Mias Wohnmobil. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Friends 41339 - Mia lakókocsija.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií